fredag 14 augusti 2015

Tre filmer som alla européer borde få se

Tre filmer som i ett normalt samhälle skulle visas i ”public service-tv” och hett debatteras av våra ”folkvalda” företrädare och i PK-pressens nu starkt censurerade nyhetsflöde. Tre korta filmer som är alldeles för viktiga för att inte nå en bredare offentlighet. Tre filmer som i sin enkelhet avslöjar den enorma svindel som det demokratiska europeiska samhället nu utsätts för.

- Enligt mycket framstående medlemmar i Muslimska Brödraskapet är demokratin västvärldens absolut främsta uppfinning. Den är förutsättningen för alla de vetenskapliga och sociala framsteg som sedan Voltaire gynnat västvärldens medborgare. De framsteg som nu gör Europa till drömlandet för miljontals flyende muslimer som insett att de genom en bakåtsträvande religion berövats motsvarande välstånd och frihet.


Men islamisterna ser demokratin som djävulens verk. Som de nu själva ska utnyttja för att ta över Europa. Den norske exilirakiern Walid al-Kubasai har producerat tre korta filmer som lågmält men insiktsfullt och ovedersägligt avslöjar dessa långtgående världsherre-ambitioner.

Det är tre skrämmande dokument om hur dagens svenska mångkulturistiska godhetspolitiker i makalös godtrogenhet och dumhet låtit sig förföras av islamisternas sockersöta förljugenhet. Som de sväljer trots den beska medicin som i verkligheten dagligen presenteras i form av islamisternas obeskrivliga, bestialiska illdåd mot oliktänkande.

Det blir patetiskt avslöjande när man minns Mona Sahlins och raden av förljugna eller omedvetna feministers ”hijabuppror” i förmenad solidaritet med muslimska kvinnor och islamsk sed. Hijab är ingen islamsk sed! 1978 hade inga muslimska kvinnor utom de mycket gamla hijab eller niqab – 1995 bar 25 % detta islamistiska kännetecken. 2004 var de i majoritet bland muslimska kvinnor i hela världen.

Slöjan har betecknande nog blivit islamisternas varumärke. Med den får brödraskapet miljontals vandrande, omedvetna reklampelare över hela jorden. Det är som om någon illasinnad makt skulle få alla svenska kvinnor att gå med en ICA-påse över huvudet. Ett genialt pr-trick, mer effektivt än nazisternas brunskjortor och svastikasymbolen. Goebbels skulle rasat av avundsjuka.

Filmerna innehåller intervjuer med de absolut främsta företrädarna för muslimska brödraskapet och insiktsfulla avhoppare från denna extremorganisation. Nuvarande ledaren Yosuf al-Quaradawi och ordförande Maudi Akif sticker inte under stol med målsättningen. De är tryggt leende fast övertygade om att islam med flyktingar, månggifte och många barn tar över Europa om 40 år. Då är vi i majoritet och kan med era egna demokratiska medel ta över makten säger dessa svurna fiender till demokrati, frihet och jämställdhet.

Det muslimska brödraskapet har tusentals underorganisationer över hela världen. I t.ex. Egypten är rörelsen officiellt förbjuden, men lever i högsta grad i skuggorna. I Sverige har de lyckats ännu bättre – här har man företrädare i både riksdag, regering och ledande media. Miljöpartiet med bostadsminister Kaplan och ”vice statsminister” Romson är kanske islamisternas främsta svenska företrädare.

Någon vis islamisk ålderman i filmerna sammanfattar situationen med orden ”jag är för europeisk islam – men starkt emot ett muslimskt Europa”. Något som svenska naiva mångkulturivrare i sin enfaldiga kompromisslöshet borde ta lärdom av.

Filmerna finns tillgängliga på Youtube under rubriken ”Muslimska brödraskapet – om frihet och jämlikhet”. Se dem! Naket avslöjande dokument om slöjans betydelse för islamisternas maktövertagande och svenska politikers förbluffande godtrogenhet.

Rolf Malm

Källa: http://avpixlat.info/2015/08/14/tre-filmer-som-alla-europeer-borde-fa-se/

-------------------------------------

- Nåt som borde ersätta Svenne Kålrots 'Allsång på Skansen', m fl jönsprogram som naiv-svensken avnjuter i nedsjunken radhussoffa.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar