måndag 31 augusti 2015

Tråkig som en påstigande i Alvesta

Reinfeldt idiotförklarar SD-väljare i ny bok -

I sin nya bok idiotförklarar före detta statsminister Fredrik Reinfeldt SD-väljare, som ironiskt nog till stor del består av före detta moderater som känt sig gruvligt svikna av det arbete han själv sjösatte och som skulle bli partiets fall i valet 2014. Samma extrema politik som skulle ge partiet kräftgången i opinionen och Anna Kinberg Batra nu upprätthåller med väntat resultat i mätningarna.

- Granskning Sverige kunde i ett av sina senaste program, med fokus på just Fredrik Reinfeldt, avslöja att den före detta moderatledaren använde massinvandringen som ett verktyg för att krossa den svenska välfärdsstaten – således ett oerhört cyniskt sätt att få igenom sin politik på.

Som partiledare hävdade Reinfeldt att oliktänkande kan vänta sig att bli påhoppade och misshandlade, och i den nya boken heter det bland annat att SD-väljare är “missnöjda med sina liv”. Han menar även att SD-väljare "inte känner tilltro till det demokratiska systemet" – vilket snarare kan tolkas som att den före detta statsministern är missnöjd med hur en växande andel av väljarna väljer att rösta.

Vidare heter det att partiets kärna består av “rasister och kraftigt främlingsfientliga” och att SD fungerar som en “hemvist för alla de som ständigt ser invandrare som svaret på alla samhällets problem” – när det i själva verket var framför allt honom själv, och kollegorna i sjuklövern, SD och dess väljare hade problem med.

Mest uppseendeväckande med Aftonbladets intervju med Reinfeldt är dock hans förklaring till sitt “öppna hjärtan-tal”, som skulle bli hans fall – avsikten ska ha varit en vädjan till svenska folket “om en förestående ansträngning som krävde förändringar bland annat i reglerna för hur vi bygger”.

Källahttp://avpixlat.info/2015/08/31/reinfeldt-idiotforklarar-sd-valjare-i-ny-bok/
Refhttp://www.friatider.se/reinfeldts-sd-attack-i-nya-boken-rasister
Ref: Sågat: "Den bilden stämmer inte alls"
Refhttp://petterssonsblogg.se/2015/08/31/reinfeldt-sverigedemokraternas-valjare-ar-avvikare/#more-135290
Ref: http://www.friatider.se/reinfeldt-ngrar-inte-ppna-era-hj-rtan
Ref: http://unvis.it/www.expressen.se/nyheter/angrepp-och-tarar-i-fredrik-reinfeldts-bok/
Ref: http://antropocene.se/2015/september/fredrik-reinfeldt.html

-----------------------------------

- Här bevisar psykopaten att han inte har nån ordning på förståndsgåvorna. Påhitte-argument, och rena lögner, givetvis enda möjligheten för 32-hybriden att försvara den katastrofala och svenskfientliga politik han bedrev under sina katastrofala år som statsminister, Sveriges ende på posten med negerblod i ådrorna. Vilket fick katastrofala följder.

                   *Två imbeciller, tillika hybrider*

Att Reinfeldt inte fått någon politisk reträttpost - vissa enfaldiga trodde honom som blivande FN-chef  - visar att omvärldens potentater uppfattade 32:an korrekt, som en iskall staffagefigur, totalt oempatisk, egoistisk och noll social kompetens. Vilket inte duger i internationella sammanhang, att han lurade "Det sovande folket" i naiva Sverige var tillräckligt, och illa nog.

PS. Läs gärna 32:ans första "bok", 'Det sovande folket' (1993). Vilken pamflett minst sagt förstärker bilden av en person, som redan i yngre år var gravt psykiskt störd. Finns att ladda ner från nätet - http://www.exponerat.net/wp-content/uploads/2013/07/fredrikreinfeldt-det-sovandefolket-100118071845-phpapp02.pdf

PPS. Givetvis måste 32:an tackas för idiotförklaringen av de två miljonerna SD-sympatisörerna. Det lär tillkomma än fler, efter äggskallens bisarra dumheter, han får härmed ett hedersomnämnande som SD-valarbetare No #1, vilket nog inte var avsikten att hans "bok" skulle leda till.

Statsvetenskaplig utredning om SD-väljare

"Är SD-anhängarna som folk är mest?

Vi har nu undersökt tre vanliga uppfattningar om Sverigedemokraternas anhängare, och vi kan konstatera att alla tre saknar empiriskt stöd. Det är för det första inte fråga om högerextrema personer. Det är för det andra inte  fråga om marginaliserade personer som förlorat på samhällsutvecklingen och lever i ett utanförskap eller upplever en risk att hamna där. Och det är för det tredje inte  fråga om särskilt bittra eller olyckliga personer jämfört med andra. Sverigedemokraternas anhängare är, för att med lätt hand travestera en aktuell filmtitel, ”vanligt folk”. Men vanligheten har förstås sin gräns: det rör sig om väljare vars sakpolitiska åsikter skiljer ut sig från andra partiers väljare, och detta gäller i synnerhet invandrings- och flyktingpolitiken. Och med den negativa inställningen till den förda politiken på migrationsområdet följer också en starkt kritisk inställning till svenska politiker, medier och till den svenska demokratin. I dessa avseenden avviker alltså Sverigedemokraternas anhängare påtagligt från den övriga befolkningen."


Ref: http://som.gu.se/digitalAssets/1533/1533976_hur-extrema---r-sverigedemokraterna-sannerstedt.pdf

------------------------------------


Äggskallen totalsågas av en morgonsoffepanel i SVT 2 Rapport den 2 september. Han närmast jämnas med marken (helt välförtjänst). "Varför denna bok med denna titel?", varför inte ett ord om skilsmässan?", "tråkig som en påstigande i Alvesta", "framvällande historieprosa" (Camilla Lundberg, Expressen plus två andra tyckare).  M a o en helt ONÖDIG BOK, från en idag helt OINTRESSANT person, som lämnat politiken och borde lämna offentligheten totalt. "Vem tänker köpa den här boken?" var den avslutande repliken. Jag vill lägga till egenskapen OINTELLIGENT. Efter hans flygspanaruttalande "Sverige är inte fullt, jag ser massor av fria fält och områden (='där invandrare kan slå sig ned'). Den som fäller ett så totalkorkat uttalande kan aldrig betecknas som nåt annat än OINTELLIGENT.

Detta var bra, eftersom landsfärrädaren å sistone blivit lite av "gullegris" i SVT/SR, bl a sommarpratare (också kritiker-nedsablat p g a opersonlig hållning, usel musiksmak för sin ålder och vägran att bjuda på sig själv). Statsmediapopulariteten beroende på att han var anstiftare till massinvällningen, givetvis passande och 'hyllningsvärt' även betr den empatibefriade, iskalle psykopaten, enligt devisen 'ändamålen helgar medlen' (t o m för en f d högerledare, dvs traditionell vänsterfiende). F ö känner jag mig övertygad om att en klar majoritet av svenska folket skulle uttrycka sin inre glädje, om Reinfeldt råkade ut för samma öde som Palme. Han är sannolikt Sveriges mest avskydde person, även som avsutten, dessjämte - på goda grunder - misstänkt att fortfarande styra DÖ-spratteldockan Kinberg-Batra, en reinkarnerad och lydig despotkopia som moderöd-ledare.

-------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar