måndag 31 augusti 2015

Människosmugglare: “I Sverige får man hus, pengar och flickvän”

- Gränspolisen Göran Larsson har vid ett flertal tillfällen larmat om Sveriges i stort sett obefintliga gränser, vilket i kombination med världens mest extrema och naiva invandringspolitik har gjort oss till människosmugglarnas och deras klienters favoritdestination nummer ett.

Östersunds-Posten har tittat närmare på hur Sverige “säljs” utomlands av dessa giriga ligor, och det verkar inte finnas någon hejd på det som utlovas. Enligt människosmugglarna väntar ett liv i lyx i Sverige med hus, pengar och flickvän (!).

– Var får jag mitt bankkort? Jag vill ut och titta på stan, ska ha varit en syrisk asylsökandes första fråga då han anlände till asylboendet i Grytan där en grupp landsmän tidigare vägrade stanna då de ansåg att standarden inte var tillräckligt hög.

En resa till Sverige kostar ca 100 000 kronor. Bara det ger en indikation om att det knappast är det mest nödställda som tar sig ända till nordligaste Europa. Söker man på “asyl” på arabiska kommer Sverige snabbt upp och man får veta att Sverige och Tyskland är bäst att åka till.

Man ljuger om tillgången på jobb och påstår att svenska folket välkomnar asylsökande med öppna armar. Lögnerna illustreras med bilder på blonda kvinnor och det kanske mest bisarra påståendet är att svenska kvinnor skulle demonstrerat för att kräva män.

Källahttp://avpixlat.info/2015/09/01/manniskosmugglare-i-sverige-far-man-hus-pengar-och-flickvan/
Ref: Malmö – En stad i mångkulturellt förfall 
Refhttp://www.friatider.se/sverige-m-ngkulturellt-skr-ckexempel-i-amerikansk-tv
Refhttp://www.friatider.se/nobelpristagare-i-litteratur-muslimerna-versv-mmar-ockuperar-och-f-rst-r-europa

------------------------------

- Inte undra på att följden blir massvåldtäkter, överfall och alla former av kriminalitet. Reinfeldt den ytterst ansvarige, via psykopatuttalandet 2014 "Tack för att ni valde Sverige!" till alla kriminellt invällande lycksökare, oduglingar från Mena-träsket.

------------------------------

- Det finns tillräckligt med snyft- resp insiktsfulla kommentar en masse i gammelmedia, såväl som mer sanningsorienterade social medier (="hatsajterna", enligt liberal-/kommunistterminologin), om "3-åringen", som drunknade. Den massiva publiceringen i gammelmedia världen över visar med all önskvärd tydlighet, att det var ett planerat, välregisserat vänster-/invällarkramande spektakel. Finns inte en chans att den spridning som bredde ut sig blixtsnabbt inom ett fåtal timmar, skulle uppstått spontant. Dock, en sajtreferens:
http://www.exponerat.net/araber-lat-aylan-do-de-vill-inte-hjalpa/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar