fredag 7 augusti 2015

SR:s sommarvärdar

Inte förvånande, men likväl ett ytterligare bevis på monopolmedias vänstervridning.

Ett bildexempel ovan. Igår tilläts Daniel Pohl, kriminella Expo:s VD, att bre ut sig. Den andre inringade figuren bereds plats den 13 augusti. Då landsförrädaren, psykopaten Fredrik Reinfeldt tyvärr ges chansen att tala. Det illustrerar hur sjuklöverismen blivit en hydra, med samstämd Sverigefientlig agenda.

Det finns ytterligare "goda" vänstermegafoner (fånar) en masse i "de utvaldas skara", men ytterst få icke-PK-ister, som t ex utmärkta Alice Teodorescu, GP:s eminenta ledarredaktör, tillika jurist, som professionellt sågar propaganda-vänstern och gammelmedia jäms med fotknölarna.

Ref: Hela listan 2015
Ref: Sommar med Alice Teodorescu

Tgg: Idag är det 13 augusti. Tittar tidigt på kommunistkanalen SVT 2, Rapport. Med tindrande socialistögon, lyser det om de två studiodamerna, när dom glatt upplyser om att "idag är det Fredrik Reinfeldts tur att sommarprata. Undrar om han kommer att tala om spännande saker från sin regeringstid", låter det. Att Reinfeldt, via sitt oerhörda landsförräderi genom invällningskatastrofen, blivit en favorit i socialistiska/kommunistiska/marxistliberala kretsar visar hur det politiska systemet, via 7Partiet, kraschat. Alla alliansenpartierna är sossekopior, borgerligheten är avskaffad och DÖd.

Skall motvilligt lyssna på 32.an, SR P1 kl. 13.00-14.30, det är uttalat av SR att pratvärdarna inte får agerapolitiskt i programmet. Det lär inte bekymra Afrikahybriden, vars psykotiska tillstånd knappast inger nåt som helst hopp om ett anständigt beteende. Om han bryter mot SR:s uttalade programramar, kommer en anmälan till Granskningsnämnden för radio och TV att bli följden. En sådan anmälan görs via ett webbformulär, http://www.radioochtv.se/sv/att-anmala/anmal-program/

Programmet lagras och kan avlyssnas senare, för den som inte har möjlighet att lyssna till direktsändningen. Programmet är givtvis inspelat, och i ett annat kontroversiellt, anmält fall, påstod SR att deras jurister lyssnat av innehållet i en 'pratares' program, och inte funnit det stötande. Om detta är sant, och det vanliga tillämpningssättet undandrar sig allmänhetens bedömning, liksom forna sovjetiska Pravda är givetvis SR (och SVT) slutna för insyn från allmänheten.

Kan också bli kontroversiellt om Reinfeldt i programmet gör reklam för sin kommande bok, eller sitt företag, som sysslar med föredrag. Kan också bli föremål för anmälan, om övertramp förekommer.

Public Service Handbok - bestämmelserna som gäller för SR.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar