lördag 8 augusti 2015

(S) uppmanar till fortsatt vandalism mot SD-reklam

Den socialdemokratiska tidningen Folkbladet som ges ut i Norrköping uppmanar till fortsatt vandalism mot Sverigedemokraternas reklamkampanjer.

- Under rubriken "Riv ner reklamen igen och igen" uppmanar ledarskribenten Linda Westerlind till fortsatt skadegörelse i en ledarartikel som publicerades på tidningens hemsida sent i torsdags kväll.

I sin artikel hyllar Westerlind inte minst den vänsterextrema vandaliseringsaktionen på tunnelbanestationen Östermalmstorg i tisdags då SD:s reklamkampanj revs ned och minst en journalist misshandlades av vänsterextremister. Hon är dessutom kritisk till dem inom vänstern som tycker att våld och kriminalitet är fel väg att gå för att få igenom den vänsterpolitiska ideologin.

"Att riva ner rasistisk propaganda i tunnelbanan är inte odemokratiskt. Att stå vid sidan av och dra fram demokratikortet som en sköld mot sin egen passivitet är fegt", skriver hon.

Källahttp://www.friatider.se/s-tidning-uppmanar-till-fortsatt-vandalism-mot-sd-annonser

-------------------------

- Att socialdumokraterna vill duka under som parti, hellre än att se sanningen i vitögat, vittnar ovanstående PK-dravel om. Undrar vad chefredaktören Widar Andersson tycker om utspelet, det lär inte ligga hans linje.

PS. Ta del av läsarkommentarerna på Folkbladet, länk ovan. Inte nådiga...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar