torsdag 27 augusti 2015

al Qaida och IS i Sverige

Göteborgspolis: "Vi har al Qaida och IS i Sverige"

- Integrationspolisen Ulf Boström från Göteborg talade inför 35 000 muslimer i London i slutet av juli. Miljontals såg honom på tv.

– Vi har människor från alla länder, från alla kulturer, från alla religioner och representerade alla olika idéer finns i Sverige. Vi har alla grenar av islam. Vi har många av de olika terrororganisationerna, al Qaida, IS och Al-Shabaab.

Den 22–23 augusti höll det muslimska ahmadiyya-samfundet sitt årliga konvent, Jalsa Salana, i London.

Dit var integrationspolisen Ulf Boström från Göteborg inbjuden som talare inför 35 000 personer. En stor del av sitt tal ägnade han åt att kritisera religiösa lagar i Pakistan, varifrån många ahmadiyya-muslimer kommer.

Men dessförinnan berättade han om sin tillvaro i som polis i Göteborg:
- Jag står här som representant för hela den svenska poliskåren. Sverige är ett unikt land, vi har haft fred i 200 år. Många immigranter kommer hit, sa Boström. Och, "Sverige har blivit ett tyst land".

Han fortsatte:
- Människor från alla länder, från alla kulturer, från alla religioner och representerade alla olika idéer finns i Sverige. Vi har alla grenar av islam. Vi har många av de olika terrororganisationerna, al Qaida, IS och Al-Shabaab.

Källa: http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.2814030-goteborgspolis-vi-har-al-qaida-och-is-i-sverige
Refhttp://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.2815250-goteborgspolis-sverige-har-blivit-ett-tyst-land-?ref=yfp

---------------------------------------

- Bra reklam?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar