söndag 16 augusti 2015

Från Sandor till dårhuset

INSÄNDARE Malmö 16-8-2015

Till Karolina Skog, kommunalråd i dårhuset Malmö och givetvis tillhörande mp.
Det är en ynkedom att du överhuvudtaget ger dig in i en dialog med ockupanter av annans egendom, d v s dom s k EU-migranterna som sedan en allt för lång tid har tagit till olagliga metoder för att lösa sitt boende.

- Det är en mening i artikeln under som verkligen visar fräckheten hos denna folkgrupp som det i huvudsak är frågan om. ”Vi boende verkar inte ha inräknats i planeringen”.

Varför skall dessa individer som tar sig dylika friheter överhuvudtaget tas in i någon planering?Vem har planerat att dessa skall komma hit och ockupera andras egendomar, skräpa ner densamma, sitta och skita i våra parker och kyrkogårdar, antasta förbipasserande med sitt tiggeri?

Det enda dessa förbannade parasiter borde få ta del av vad det gäller planering är en väl vald och planerad spark i röven och bli förpassade tillbaka dit därifrån dom kom. Eftersom en hel del av dom befinner olagligt i landet enär man har varit här mer än tre månader så ter det sig ännu mer ynkligt att ett kommunalråd ens ger sig i lag med dom.

Dom är inte boende på denna tomt, dom är simpla ockupanter som totalt saknar all respekt för andras egendom.

Med vilken rätt förhindrar dom här ockupanterna byggandet av 2500 lägenheter i kvarteret Brännaren med sin ockupation? Hur många ungdomar i Malmö förhindras av dessa parasiters handlanden att kunna få en lägenhet i detta kvarter genom att bostadsbolaget ej kan påbörja byggandet på sin egen mark t ex? Hur många småbarnsföräldrar får vänta på förskoleplats tack vare dessa ockupanters och erat beteende?

Du säger att detta är ett viktigt område för Malmö och att det finns ett stort värde i att få nya bostäder och samhällsfunktioner där.

Jaha, men se då för bövelen till att bli av med parasiterna och ställ dessa intressen före deras ockupation och svinerier på den aktuella tomten. Detta skulle du ha gjort för längesen och inte hållt på att lyssna på olika vänster och miljöflummare.

Eller går andra länders meborgares intressen i Sverige före dina egna landsmäns? Sätter du utländska kriminellas intressen före dina egna landsmäns behov av bostad?

Eller är det kanske på det viset att du inte anser det kriminellt att ockupera andras egendomar?
Hela denna historia med tomten på Industrigatan har gjort Malmö kommun till ett åtlöje långt utanför landets gränser tack vare ynkliga och fega politiker i vår stad.

Än större blir åtlöjet när man läser att du bjuder in dom till Stadshuset. Vad kommer nästa inbjudan att bli? En helkväll på Rådhuskällaren med öppen bar? Hämtning och lämning med limousine?
Tydligen så vill ockupanterna av någon anledning att mötet skall hållas på den aktuella tomten och jag förslår att du beger dig dit om du nu måste möta dom.

När du nu eventuellt befinner dig där så föreslår jag att du tar med dig inventarierna från ditt kontor i Stadshuset och etablerar dig på tomten.

I Stadshuset hör du definitivt inte hemma!


Källahttp://petterssonsblogg.se/2015/08/16/fran-sandor-till-darhuset/#more-134226
Refhttp://www.sydsvenskan.se/malmo/migranter-vill-inte-ses-i-stadshuset/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar