söndag 2 augusti 2015

Inrikesministrar: De måste tillbaka till Afrika


- Frankrikes och Storbritanniens inrikesministrar Bernard Cazeneuve (socialist) och Theresa May (konservativ) talar ur skägget om migrationskrisen i en debattartikel i Daily Telegraph idag, Migrants think our streets are paved with gold:
Vad vi nu upplever är en global migrationskris . . . Europas nationer kommer alltid att skydda dem som verkligen flyr konflikt och förföljelse. Men vi måste avbryta länken mellan att korsar Medelhavet och nå bosättning i Europa av ekonomiska skäl. Tillsammans återsänder vi migranter som inte har rätt till asyl. . .
Det långsiktiga svaret på problemet ligger i att reducera antalet migranter som anländer till Europa från Afrika. Många ser Europa som lösningen på deras ekonomiska problem. Så är inte fallet. Våra gator är inte belagda med guld.
Vi måste hjälpa afrikanska länder att utveckla sin ekonomi och möjligheter till sociala framsteg så att människor vill stanna. Vi måste samarbeta med dessa länder för att bekämpa illegal migration och möjliggöra för människor att enklare kunna återvända till sina hemländer.
Om en fransk socialist kan förespråka att de som kommer över Medelhavet ska tillbaka till Afrika, varför kan inte de borgerliga partierna i Sverige göra det?
Självklart ska människor i skrangliga båtar räddas till livet. Men de borde sättas iland varifrån de kom, på den afrikanska kusten, inte föras till Europa.
Oförmågan till ledarskap i denna fråga håller nu på att undergräva hela det politiska etablissemangets trovärdighet i Europa. Det verkar regeringarna i Frankrike och Storbritannien börja förstå. När ska någon i Sverige göra det?

Källahttp://erixon.com/blogg/2015/08/inrikesministrar-de-maste-tillbaka-till-afrika/

-----------------------------

- Givetvis skall illegala gränsöverskridare skickas tillbaka. Att detta ens skall behöva diskuteras, visar hur långt förfallet och kommunistinfiltrationen gått i det bedrövliga EUrabia, medborgarna helt negligerade, majoritetens antipati växer i vartenda europeiskt land. Att europeiska länder fyller Medelhavet med fartyg, flyg och helikoptrar, för att frakta lycksökande kriminella TILL Europa (!), i stället för FRÅN (=tillbaka) profiterande smugglarskorvar, är befängt. Ett demografiskt planerat nationssjälvmord i bred skala. Regisserat 'von oben' av EU och diverse "goda" FN-organ, stöttat av gammelmedia som härjar i vänstermediala träsket, samt kyrkan, och alla fruntimmersdominerade rörelser av "genus-/HBTQ-/kommunistiskt" snitt. Den svenska kustbevakningen är beordrad av regeringen/7partiet att utföra uppgifter helt vid sidan av sina stadfästa, att bevaka Sveriges kustområden. Där inte Medelhavet ingår, utom i sjuka multikulti-hjärnor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar