fredag 14 augusti 2015

Hotell Invandrarverket - med rätt att representera

En asylsökare tog sig via lastutrymmet i ett flygplan olagligt in i Sverige via Arlanda. Enligt uppgift en i Etiopien anställd flygplatsarbetare. Han sökte asyl direkt, och "misstänks inte för nåt brottsligt"!!!!! Heureka!

-----------------------------------------------

Hotell Invandrarverket har fått åtminstone en ny gäst i morse, som har för avsikt att leva flera år på, med afrikanska mått, lyxhotell med helpension i Sverige.

Men varför ska den som har arbete på Etiopisk flygplats inklusive säkerhetsklassning, beviljas asyl i Sverige?

Varför ska han parasitera på svenska skattebetalares bekostnad?

Det är väl bara att skicka hem honom med vändande plan?

Vad håller invandrarverket på med? Tror de att de är någon sorts charterarrangörer med uppgift att tillhandahålla gratis all inklusive-vistelser åt hela världen?


Källahttp://mikaelstyrman.blogspot.se/2015/08/hotell-invandrarverket-med-ratt-att.html

-----------------------------------

Frågan är hur länge man skall orka med alla dumheter, rena idiotier, inte bara från politiker - det är man ju van vid, även om vansinnet ständigt tilltar - men numera även från myndigheter, därtill bland de viktigaste, som polis, gränsskydd, migration/asyl, sociala myndigheter, boendeinstitutioner... m fl.
Det påminner om en svart fars, det som utspelas inom ramen för "dumskallarnas sammansvärjning", men är dagsens verklighet. I landet Sverige, som tappat fotfästet. Att kalla det en demokratur, Absurdistan m m, är inte raljant längre, snarare ett ett understatement. En nationell mardröm utspelas, dygnet runt, löpande... Orwells 1984 är överträffad, många gånger om.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar