måndag 10 augusti 2015

Svenska plåster "rasistiska"

Svenska plåster är för ljusa och anklagas därför idag för "rasism" i ett radioinslag i statliga Sveriges Radio.

- Bakom "nyheten" om de rasistiska svenska plåstren står vänsterpartisten Paula Dahlberg, som är adopterad från Colombia. Hon har bland annat uppmärksammat plåstren på sin blogg.

– Oftast försöker jag hitta genomskinliga plåster för att få lite mer diskreta plåster, just för att det inte finns plåster i närheten av min nyans, säger hon till SR.

Eva Fernvall, som är kommunikationsdirektör på Apoteket, ber i radioinslaget om ursäkt för att man inte köpt in plåster som passar den nya svenska befolkningen.

– Det är tyvärr lite skämmigt att vi inte har tänkt på det själva, säger hon.

'Nu ska Apoteket försöka få tag på en leverantör av mörka plåster', lovar Fernvall.

Dahlberg skyller förekomsten av rasistiska plåster på den så kallade "vithetsnormen" – ett vänsterbegrepp som går ut på att ondgöra sig över att majoriteten av invånarna i Sverige än så länge är svenskar.

– Det är ju en del av det här man brukar kalla vithetsnormen, att vita individer är det som är normen, det som är det självklara, säger hon i radioinslaget.

Källahttp://www.friatider.se/svenska-plaster-ar-for-ljusa-anklagas-for-rasism

--------------------------------

- Stackars colombiansk invällarkommunist, plåsterkränkt... skadeståndskrav lär följa.

Undrar hur denna idiot till fruntimmer kommer att reagera när vintern kommer, och SNÖN FALLER VIT? Rasistisk snö, vem är ansvarig? SMHI? Regeringen?

Man blir så dj*vla trött på alla "goda" skithögar, som har tid och ork att hålla på med sånt här. Sverige är verkligen ett SJUKT land. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar