tisdag 11 augusti 2015

Morden på IKEA

MGM två eritreaner, asylsökande 'berikare', placerade på asylboende i Arboga. Den ene anländ till Sverige så sent som 15 juli i år. Företagsam herre, snabbt agerande i landet som vill vara generöst och ta hand om vederbörande...

- Den svenska kvinnan avrättades av afrikanerna*). Denna info är tveksam: På bilden, som behöver zoomas, syns hennes kropp ligga mot marken. Nån decimeter från kroppen står huvudet rakt upp med ansiktet vänt mot kroppen.

*) fr o m 2015-08-13: "den äldre av afrikanerna, 36-åringen, har erkänt dåden. Den yngre har frisläppts". (Dock inte avförd från misstanken om "medhjälp").

Källa: http://snaphanen.dk/2015/08/10/dobbeltmord-paa-ikea-i-vasteraas/#more-183764
Refhttp://snaphanen.dk/2015/08/10/dobbeltmord-paa-ikea-i-vasteraas/
Refhttp://avpixlat.info/2015/08/11/ikea-morden-borde-bli-en-asylpolitisk-tankestallare/
Refhttp://fnordspotting.blogspot.se/2015/08/en-journalistkar-som-tappat-greppet.html
Refhttp://motpol.blogspot.se/2015/08/mord-i-den-svenska-idyllen.html
Ref: http://www.exponerat.net/bildvittne-asylsokarna-hade-skurit-av-minst-ett-huvud/
Refhttp://www.friatider.se/efter-knivdadet-ikeavaruhus-stoppar-knivforsaljning
Refhttp://www.washingtonpost.com/news/morning-mix/wp/2015/08/11/mad-stabbings-turn-ikea-store-in-sweden-into-a-house-of-horrors
Refhttp://www.6mannen.se/det-tryggare-sverige/
Refhttp://petterssonsblogg.se/2015/08/12/den-35-arige-afrikanske-ikea-mordaren-skulle-avvisas/#more-133923
Refhttp://www.nyatider.nu/ikea-morden-polisen-hinner-inte-forhora-vittnen-prioriterar-trygghetsskapande-atgarder-pa-asylboenden/
Ref: https://varjager.wordpress.com/2015/08/11/ikea-mordet-i-vasteras-utfordes-av-tva-asylsokande/
Refhttp://elisabethoglund.se/blogg/vad_ar_det_som_hander_i_sverige_egentligen/
Ref: http://antropocene.se/2015/august/dagen-da-det-politiskt-korrekta-etablissemanget-forlorade-oskulden.htm
Refhttp://www.nyatider.nu/efter-ikea-morden-sa-krishanterar-media/
Ref"Obehagligt samhälle om allt skall publiceras" (PO)
Refhttp://nationell.nu/2015/08/11/offren-pa-ikeavaruhuset-slaktades/
Refhttp://samtiden.nu/19028/sverige-gar-sonder-framfor-vara-ogon/
Ref: Stefan Torssell - politikerna i sveriges riksdag samt den odugliga journalistkåren de skyldiga
(varför har inte försäljningen av tändstickor och cigarettändare stoppats, om man tror att verktygens försäljningslokaler har nån betydelse? - rent trams) 
Ref: Nu har SÄPO kopplats in
Refhttp://samtiden.nu/19015/det-nya-sverige-genomsyras-av-vald/
RefInte så vansinnigt
Ref: Makaber slutsats


       - bild på den nu halshuggna svenska kvinnan -  

Inte ett ljud från Stefan Löfven, om detta oerhörda brott. Men SD:s otadliga reklam i SL:s tunnelbanestation, fick honom att veva igång det länge tigande kakintaget. Snacka om brist på proportioner, en statsminister av lägsta rang är vad DÖ-Sverige begivits, arma land.

----------------------------------

Malmø på 3 minutter:


----------------------------------

Som väntat utbryter motsatt effekt inom snyft-PKeriet. Nu är det givetvis synd om och hotfullt för invällare, brottsoffren sk*ter Pkisterna i! - Svensk polis, sämst i världen, ingen nyhet, med det har blivit ännu värre, igår sade ett fyrtiotal poliser upp sig, och många sökte deltidspension. Förståeligt, att jobba under de vidriga omständigheter som ärkesvinet, RP/GD:n Dan Kräkman-Eliasson erbjuder, är förmodligen helt oaccepteabelt, för en normalt tänkande individ.

SVT Text-TV:

Stärkt skydd kring flyktingboenden. Efter knivdådet på möbelvaruhuset Ikea  har polisen närvaro på det asylboende  som de misstänkta gärningsmännen bodde  på. Husrannsakningar har också gjorts  i lokalerna. Kommenderingschef Per Ågren säger till  Dagens Nyheter att "det finns en möjlighet att vad han kallar "mörka krafter" kan "utnyttja händelsen".       

-Vi har ett hemskt dåd, vi behöver inga fler, säger han till DN. Ett högt stängsel har satts upp för att hindra utomstående att ta sig in.  Även andra flyktinganläggningar i Västmanland ska få förstärkt skydd.

Polisen behöver alltså stängsla in berikarna, raketforskarna och kebabteknikerna. Det är helt absurt, skicka hem dom inburade till sina hemländer, dom har ingen framtid i Sverige. Ännu mindre efter detta, när ISIS-metoder nu införts av muslimkriminella negrer även här.

------------------------------

Blodet ISar sig, utom hos PK-maffians hejdukar - DÖ-regeringen, 7Partiet, SVT/SR, gammelmedia och allsköns "goda" tyckare/hycklare - som nu skördar vad dom sått. Sveriges första 'decapitating' är ett faktum. Medan granaterna fortsätter hagla i gangsterstaden Malmö, första kalifatstaden i Absurdistan. När får vi första sprängattentatet som kräver dödsoffer, bara en tidsfråga.

------------------------------


Fredrik Reinfeldt: "Tack för att ni valde Sverige". Landsförrädaren har beretts plats i SR 'Sommar' P1 den 13 augusti 2015, som s k sommarvärd. Måste vara första gången en konstaterad landsförrädare ges publikt mediautrymme efter genomförda aktioner, att sprida sina sjuka idéer oemotsagda i en statsägd nationell radiokanal. Makabert minst sagt.

'Man kan ta afrikanen ur Afrika, men aldrig Afrika ur afrikanen'. Gäller även herr Reinfeldt, 32dels-hybriden. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article10963815.ab

-------------------------------

- "Vi kan inte se några motiv", bräker PK-polisen i Västerås. Hur kan dom gå ut så snabbt med detta? Vanligen väntar man på att utredningen tagit fart, ibland avslutats, här tvärtom. Ett rent politiskt utspel givetvis, för att anslå en invällarskyddande attityd. Och, vad spelar motiven egentligen för roll? Vilka motiv har polisen fått fram betr de tusentals bil- och skolbränder m m? Jag har aldrig hört polisen uttala sig om "motiv" eller brist på sådana, i andra invällarbegångna brott. Det behövs inga motiv, om man vill borde det räcka att konstatera att invällarna tar med sig sina primitiva klan-/ familjebeteende - oftast supportat via djävulsideologin islam - från MÖ-träsket och Afrika. Det räcker för att inse att den sortens bottenskrapsmänniskor inte skall släppas in i Sverige, eller civiliserade länder öht.

-------------------------------

SVT Text slår alla rekord i fortsatt usel rapportering. Läs detta, saxat ur samma kungörelse på nätet:

(POLISEN): Vice chefsåklagare Eva Morén och kom- menderingschef Per Ågren "ville inte uttala sig om" händelseförloppet eller "möjliga motiv".  (polisens senaste ståndpunkt, sedan Säpo tagit över utredningen - min anm). 
(SVT) "Det finns inga politiska motiv" (!) bakom knivdådet där en 55-årig kvinna och hennes 28-årige son dödades. (SVT:s egenfabricerade åsikt, i bjärt kontrast till polisens, inom ramen för samma kortfattade rapportering).  RIDÅ!!!

Kortslutningen är total i korkade PK-SVT. Paniken över det inträffade - som stört den falska "godhetsstämpeln" betr berikarna - har lett till panik i kubik. Att monopol-SVT och dito SR spelat ut sin roll som förment opartiska nyhetsförmedlare är helt klart. Att samma monopolföretag måste läggas ned är uppenbart nödvändigt, Pravda - dåtidens sovjetiska propagandaorgan - är sedan länge nedlagt, snart kommer turen till dess absurdistanska, totalitära motsvarigheter.

--------------------------------

"ALLAHU AKBAR, ALLAHU AKBAR"

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 12 aug 06:51
"Varför skriver DN:s Ossi Carp följande i artikeln, där ljudklippet även finns"?

”Mannen som greps vid hållplatsen skrek högt under polisens ingripande. Det var inga ord, utan bara en massa ljud.”

Fullständigt ointressant om man inte vill dölja något som mannen skriker!

Nu har jag lyssnat på ljudklippet i några olika applikationer. Det råder inte det minsta tvivel om att 23-åringen ropar Allahu akbar minst två gånger i slutet av klippet.

Allahu akbar är inte en massa ljud, Ossi Carp!

Refhttp://thoralf.bloggplatsen.se/2015/08/12/11158394-allahu-akbar-allahu-akbar/ 

- Komplicerar tillvaron radikalt för PK-maskineriet. Om det stämmer, så föreligger en situation, där morden har islam-jihadistisk bakgrund. Sveriges andra dåd, efter den misslyckade Stockholms-sprängaren, nu första gången med oskyldiga, svenska offer.  Skall bli väldigt intressant att ta del av vad förundersökningen landar i. Om sanningen släpps fram, eller om ljug-Sverige fortsätter lögnpolitiken, med t ex sin smutsige polishantlangare, RP-GD:n och ärkesossen Dan Kräkman-Eliasson, som en lögnfigur i bakgrunden. Vilken sjasktask torde göra precis vad som helst, hans facit är skräckartat, både inom Migrationsverket, Försäkringkassan, och tidigare som statssekreterare åt Thoma(s) Bodström, med inslag av brottslighet men givetvis inga påtalade oegentligheter. T o m sjaskiga 'Bangkok-knullare' skyddas av den kulturmarxistiska rörelsen.

--------------------------------

Apropå att en av mördarna är livsfarligt knivskadad och ligger på sjukhus, har jag en egen teori. Nämligen att den svenske sonen, när han såg sin mor knivattackeras, själv fick tag i en kniv, och anföll moderns angripare, lyckades såra denne rejält, innan den andre eritreanen kom till undsättning, och högg ihjäl den hjältemodige svenske 28-åringen Emil Herlin. Jag kan inte på något annat sätt förstå hur en av förövarna själv fick livsfarliga knivstick. Rimligen inte självförvållade, ej heller orsakade av sin eritreanske mördarkamrat, tillika rumskamrat på asylanläggningen i Arboga.

Jag hoppas detta scenario är det verkliga, då har vi fått en svensk hjälte, tyvärr död. men iaf en symbol för motståndet mot utländskt, kriminellt islampack.

Tgg. Nu sägs - via skandalblaskan Aftonbladet - att den skadade mördaren huggit sig själv i magen. Huruvida det är sant, i denna motsägelsefulla härva, återstår att se. Polisens (och gammelmedias) agerande lämnar mycket i övrigt att önska. I den demokratur- och fiffelstat som Sverige förvandlats till kan ingenting tas för givet, särskilt inte det som hanteras av PK-krafterna, dvs 7Partiet, myndigheterna och gammelmedia.

Båda eritreanerna är nu häktade, och misstankegraden är den högre för båda två, efter att "nya" omständigheter dykt upp, enligt polisen. 

---------------------------------

"Har varit i Sverige 30 dagar, misstänkte Ikea-mördaren kan ändå inte utvisas om han  döms"

- De två eritreaner som misstänks för det dubbelmordet på Ikea i Västerås kommer med allra största sannolikhet inte att utvisas om de döms för brottet. Anledningen är att Migrationsverket beslutat att alla eritreaner som tar sig illegalt till Sverige ska få stanna i Sverige och få rätt till bidrag – trots att det inte ens råder väpnad konflikt i Eritrea. Orsak? Landet betraktas som en "diktatur"!!!

Läs mer om skandalen här: Fria Tider

- Migrationsverket... en hydra som lever sitt eget liv, vid sidan av grundlag och svenska lagar och bestämmelser. Ett handfast bevis på den diktaturliknande skamfläck Sverige förvandlats till av sjuklöverpartierna, dessutom med udden riktad mot den inhemska befolkningen,,, de riktiga svenskarna.

-----------------------------------

SVT Text-TV 2015-08-12:

Den 35-åring som misstänks för knivmorden på Ikea i Västerås skulle avvisas med omedelbar verkan från Sverige, och hade innan morden varit på möte med Migrationsverket.  
                                             
Den 35-årige mannen hade träffat personal på kontoret i Västerås under förmiddagen i måndags, säger Fredrik Bengtsson, presschef på Migrationsverket.

Enligt handlingar från Migrationsverket ska mannen ha fått sin ansökan om uppehållstillstånd avvisad den 16 juli. Hans besked var "Omedelbar avvisning till Italien".

- - - -

- Omedelbar avvisning? Och han får gå fri utan bevakning, fram till mordet i mitten augusti! Han skulle givetvis tagits i fängsligt förvar efter beslutet. Mördaren har sannolikt räknat ut att mord leder till gripande och fängelsedom i Sverige, en närmast ofattbar lyxtillvaro jämfört med negerhyddor eller vad som helst utanför Absurdistan. Och PUT/bidrag efter frisläppande om några få år.

Ytterligare ett skäl att lägga ned usla Migrationsverket, dom bör behandlas som medskyldiga till mord. Åtala och spärra in Danielsson och Ribbenvik, för medhjälp till mord.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

SKYLDIGA till landsförräderiet:

 Ref: http://blueshift.nu/landet-ledarlos-sverige-efter-dekapiteringen-pa-ikea/

-------------------------------------

"Sverige har blivit mindre våldsamt", trumpetar SVT Rapport ut, "understödda" av lögnaktiga kommunistblaskan DN, samt snickesnack-tramsaren Jerzy Snickesnacki.

Här visar 'Den sjätte mannen' hur det förhåller sig i verkligheten, om man läser stastistik på rätt sätt:
 DET TRYGGARE SVERIGE

--------------------------------------

En partiledare, SD:s Jimmie Åkesson, har uttalat sig om händelsen, resten håller käften. Landets statsminister, den i ett antal remarkabla händelser - t ex branden i moskén i Eskilstuna - glappkäftade odugligen Stefan Löfvèn tiger som muren. Inte ett ord av beklagande, vilket måste betecknas som oerhört kränkande mot de svenska offren, har kommit över halvmongots läppar. När några kriminella invällare sköts ihjäl i en gänguppgörelse i Göteborg, då dök karln upp, och gjorde en totalt misslyckad och slätstruken insats, som avslutads genom att Säpo-vakter fick släpa iväg honom, han förlöjligades av närvarande blattar till en nivå som hotade att urarta. En sådan nolla till statsminister dras Sverige med, det är så skämmigt att man som svensk medborgare känner sig chikanerad å det grövsta. Utomlands skrivs idag spaltmeter om det kollapsade Sverige, representerat av en obildad slusk till socialdemokrat vid det politiska rodret. Aldrig har nationen haft en så tarvlig och obildad statsminister, i dessa komplicerade tider ett skrämmande faktum, utvisande det totala förfallet inom gammelpartierna, varav socialdemokraterna är det mest förruttnade.

Ref: http://www.friatider.se/kessonvi-f-r-aldrig-v-nja-oss-vid-den-h-r-sortens-fasansfulla-d-d
Refhttp://www.exponerat.net/den-s-k-mordbranden-i-mosken-i-eskilstuna-var-ren-logn/

---------------------------------------

2015-08-14;

 'MISSING PEOPLE'

”Kanske man borde koppla in Missing People för att leta fram Löfven?”
(Läst på facebook)

 Inte utan att man undrar vad Löfven sysslar med i dessa dagar. Förhandlar han med Alliansen om höstens budget? Eller har Löfven bara blivit folkskygg eller har han gått in i väggen? Vem vet!

I normala fall brukar kvällstidningarna och media vara väldigt intresserade av gärningsmännen vid allvarliga brott. Men IKEA-morden tycks vara ett undantag. Jag har inte läst några som helst uppgifter om 36-åringen och vad han gjort under tiden han fick avslag fram till att han lämnade in en ny asylansökan.

Har han befunnit sig i Sverige under 1,5 år som illegal invandrare och gått till tandläkaren för 50 kronor/besök? Något som infödda svenskar och fattigpensionärer bara kan drömma om! Hur har han i så fall försörjt sig som illegal invandrare? Har han kanske till och med fått bidrag?

Han måste vara mycket väl medveten om att hans andra asylansökan skulle avslås. Bara ett spel för gallerierna! Men ett spel som jag gissar att alla asylsökande som får avslag ägnar sig åt. Försvinna en tid för att sedan återkomma med en ny asylansökan in i det svenska välfärdssamhället. Där allting är gratis för den som inte bidrar.

Skulle inte Missing People kunna hjälpa Migrationsverket med att hitta alla som befinner sig illegalt i Sverige?

Ser att polisen i Västerås vägrar dementera att den 55-åriga kvinnan blivit halshuggen. Tänk så enkelt det hade varit att stoppa all ryktesspridning på nätet för polisen genom att säga att kvinnan inte blev halshuggen. Ändå gör man inte det vid Västeråspolisen.  Varför?

Ett nytt mord i Vårgårda. En ung kvinna har hittats mördad. Läs artikel. Polisen misstänker att gärningsmannen flytt utomlands. Ännu ett fall för Missing People. Med tanke på det engelska namnet på organisationen borde den vara internationell. Apropå de mörka krafter som polisen i Västerås var rädda för!

Källa: http://thoralf.bloggplatsen.se/2015/08/13/11159646-missing-people/

-----------------------------------

"Varför vägrar polisen dementera ryktet om halshuggning på IKEA?"

Läs mera härhttp://www.d-intl.com/2015/08/13/ledare-varfor-vagrar-polisen-dementera-ryktet-om-halshuggning-pa-ikea/

Bra fråga, man kan anta att det de facto var en 'halshuggning', i form av välkänd ISIS-kniv-modell. Polisen medverkar till att tro detta, genom sin PK-skyddande attityd mot bl a kriminella invällare, negrer, araber och zigenare bl a.

------------------------------------ Inga kommentarer:

Skicka en kommentar