måndag 24 augusti 2015

Så här går det...

.. när man låter (känslostyrda) fruntimmer styra:


"Bara kvinnor i ny jämställdhetsgrupp"

De rödgröna i Stockholms stad har tillsatt en ny grupp inom stadsledningen som ska ägna sig åt frågor som rör jämställdhet mellan kvinnor och män. Gruppen består helt av kvinnor.

-
Oppositionsborgarråd Lotta Edholm (FP) är kritisk till den feministiska rekryteringen.
– Jag har ingen synpunkt på någon av de här kvinnorna men det är lite märkligt att män ska vara helt orepresenterade, säger hon till Stockholm Direkt.

Gruppen, som bland annat ska pyssla med "diskriminering", består av nio kvinnor leds av Annika Hjelm (MP).

      "Feminist och antirasist" (mp) © MP

Hjelm, som beskriver sig som en "antirasistisk feminist" berättar att hon intervjuat fler män än kvinnor men att hon trots det valde att endast anställa kvinnor.

– Det är klart att det hade varit bra om det fanns män i gruppen. I alla grupper är det bra med könsblandning, men jag är övertygad om att jag har anställt de personer som kommer att vara bäst för det jobb vi ska göra, säger hon till Stockholm Direkt.

Källa: http://www.friatider.se/bara-kvinnor-i-ny-j-mst-lldhetsgrupp

-----------------------------

- Tramset och förfallet i svensk politik fulländat, ytterligare ett exempel på att kacklande, känslostyrda vänsterfruntimmer anser sig självagoda nog att hantera "könsmaktordningen" i Fjollträsk. Och stillatigande åsyna vittnen är många kärringar, bl a feministäcklen Stefan Löfvén och Bengt Westerberg (som borde framträda i högklackat, kjol och illrött målade läppar).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar