onsdag 26 augusti 2015

Sammanbrottet nära

Nu 3 000 asylsökande... per vecka


- “Migga_X” uppger idag att nästan 3 000 asylsökande ankommit till Sverige under de senaste sju dagarna och att sammanbrottet nu är väldigt nära. Samtidigt har de tusentals asylsökande som nu tar sig via bland annat Makedonien två huvuddestinationer: Tyskland och Sverige.

I flera sydeuropeiska länder tar man nu till drastiska åtgärder för att stoppa invasionen, bland annat kilometerlånga stängsel och militär. På vissa håll återupprättas gränskontroller och Dublinförordningen sätts ur spel. Samtidigt utgör Sveriges automatiska permanenta uppehållstillstånd för syrier en enorm pullfaktor som hela tiden genererar större strömmar.

Sverige och Europa börjar närma sig ett vägskäl och det börjar bli bråttom. I Sverige finns dock än så länge inga som helst antydningar till att regeringen ens ser situationen som ett problem – än mindre gör något åt saken. Samtidigt får svenskarna se sitt land förfalla och hela tiden acceptera högre skatter för att finansiera det hela.

Källa: http://avpixlat.info/2015/08/26/nu-3-000-asylsokande-per-vecka-sammanbrottet-nara/
Ref: http://snaphanen.dk/2015/08/26/dansk-flygtningehjaelp-ragnarok/
Refhttp://www.svd.se/ska-biblioteket-behova-polis

-----------------------------

- I juni 2015 skulle EU:s ansvariga diskutera och besluta hur man skulle sätta stopp för båtskorvseländet i Medelhavet. Man nämnde blockering av libyska hamnar, landoperationer, förstörelse av båtskorvar och förföljelse av smugglare. Sen kom en brasklapp..."efter FN:s godkännande". Vilket givetvis var en planerad reträttt. FN via sitt UNHCR m fl organisationer, är världens "humanistiska" flyktingbyrå No #1, nåt hejdande/godkännande från FN av kött-tsunamin kommer aldrig att utfärdas. Istället har EU gått den rakt motsatta vägen, man överröser Medelhavet med kustbevakningsfartyg, flygplan, helikoptrar mm, och finkammar Libyens kustområde för att "rädda" de kriminella 'flyktingarna'! Och uppmuntrar däremot till en ohejdbar utökning, signalen är att "ta dig ut på en simpel gummiflotte, ju sämre farkost, ju snabbare plockar vi upp dig, ju snabbare i Italien, fvbf till honungsländerna i norr, Tyskland och Absurdistan". Ett jättebedrägeri pågår inom EUssr, det imeperium som numera på allvar kan jämställas med avsomnade Sovjetunionen i många avseenden.

Dessutom är de förment "humana" röddningsaktionerna detsamma som att bära ansvaret för de som dör i Medelhavet. Man lockar folk att ta chansen, en del drunkar, eller kvävs ihjäl i överpackade farkoster, och EU borde åtals för anstiftan till mord, vid internationella brottmålsdomstolen i Haag. Jfr Australiens "you never will set your feet in Australia", som lett till noll drunkningsomkomna det senaste året, smugglarna hårt straffade om dom åker dit, och trafiken har i praktiken helt upphört. Skall det vara så dj*vla svårt att inse orsak-verkan. Förutom den demografiska kollapsen i Europa, denna (snart f d) framstående världsdel begår harakiri helt medvetet. Varför alla räddningsfartyg helt enkelt inte fraktar båt'flyktingar' tillbaka till Libyens stränder är en gåta, eller kanske ett bevis för den hemliga agendan, dvs utrota Europas civilisation.

3 kommentarer:

 1. Helt rätt. Det jag dock saknar bland invandringskritiker är ett holistiskt perspektiv över migrationsströmmarna. Det vill säga, detta är mycket större än att x antal flykting- och anhöriginvandrare anländer till nationen Sverige. Hela EU går mot kollaps om detta fortsätter, därtill om inte något slags återflyttningsprogram införs (åtminstone i Sverige, men gäller även Frankrike och Storbritannien). Vi måste därmed sätta stopp för migranterna redan i Italien och Grekland, därtill hjälpa Ungerns Fidesz med stöd för att stoppa migranterna där. Även Turkiet bör få stöd av EU att stoppa flyktingarna. Sätter vi ett stopp där kommer de inte in i EU, och särskilt viktigt, de kommer inte kunna söka asyl i Sverige.

  Magne

  SvaraRadera
 2. Korrekt, det krävs 'fästning Europa', om Eu inte samlar ihop sig så kollapsar hybridimperiet så småningom, och med Schengen borta, så kan resp nationalstat bestämma över sin egen gräns- och invandringspolitik.

  SvaraRadera
 3. Hur ser framtidsutsikterna ut? Har vi ett stoppat inflöde inom räckhåll? Känns smått osannolikt att denna asylindustri ska pågå i två decennier till. Men å andra sidan känns det inte alls sannolikt att Sverige kommer föra en invandringsrestriktiv politik, eftersom den invandringspolitik vi fört de tre senaste decennierna varit usel. Har vi ett återflyttningsprogram inom räckhåll? Är vi helt utelämnade till kulturmarxisterna, godhetsapostlarna, etnomasochistiska 7-klöverpolitiker o godhetsprojektet EU? Hänger allting på SD? Övriga partier måste ju finansiera kalaset, och därtill få folket med sig, om de vill ha sina röster o i slutändan födkroken kvar.

  (Från en Svensson, som försöker få klarhet över situationen.)

  Magne

  SvaraRadera