söndag 16 augusti 2015

Minoritet förutsätter majoritet

För att utgöra en minoritet, som vissa utvalda etniciteter gör i Sverige, så måste det rimligen finnas en majoritet, vilken utgör det flertal, som man jämför med. Har man inget att jämföra med så faller hela resonemanget. Minoriteterna i Sverige är samer, judar, romer, sverigefinnar och tornedalingar. Alla dessa är minioritetsfolk.

Men vilken är majoriteten? Det har man inte definierat i PK-ankdammen, man låtsas som det regnar i de folkvalda kretsarna, riksdag och regering. Givetvis måste majoriteten vara svenskarna, vilka annars? Med konsekvensen att svenskarna är ett FOLK, majoritetsfolket.

Att inte erkänna detta är lika med det självhat, som kulturmarxismen odlar och lever av. Hur kan man hata sig själva som FOLK, och samtidigt hävda att man är en "humanitär stormakt"? Oförenligt men likaväl en del av den soppa som vänstern lallar runt med i samhället. Att få nån vänsterfigur att ta diskussionen är meningslöst, det kommer bara en påhittefras i retur, t ex "man skall inte ställa grupper mot varandra". Det är klart att man ska. För att diskutera olikheter måste man inom alla områden ställa X mot Y, för att att identifiera skillnader, och kunna ta ställning. Utom i vänsterfantasiens dimmiga värld.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar