torsdag 6 augusti 2015

Kent Ekeroth gäst hos BBC

Det SD-fientliga upplopp som gatuvänstern på onsdagskvällen iscensatte i Stockholms tunnelbana har gett internationellt eko. Brittiska BBC uppmärksammade incidenten i ett inslag i radioprogrammet The World Tonight där även SD:s rättspolitiske talesperson Kent Ekeroth intervjuades.
 
- Ekeroth redogjorde för den akuta situationen i Sverige beträffande det hitresta tiggeriet, för Sverigedemokraternas informationskampanj i Stockholms tunnelbana riktad till turister och för vänsterextremisternas attack mot kampanjen. Ekeroth nämnde även en del om Sveriges ansvarslösa migrationspolitik i allmänhet och lika ansvarslösa kriminal- och försvarspolitik.


Ekeroth bestred också BBC-reporterns påstående om att många i världen betraktar Sverige som ett föredöme på dessa politikområden. Idag hålls Sverige och den politiska nomenklaturans humanitära stormaktsambitioner snarare fram som ett varnande exempel i den internationella migrationspolitiska debatten.

Källahttp://avpixlat.info/2015/08/06/kent-ekeroth-gast-hos-bbc-om-tiggeri-och-vansterextremism/

----------------------------------

Raka svar. Att komma ihåg, BBC är den engelska motsvarigheten till PK-SR/SVT. Cameron har inlett en större kartläggning av denna "goda" vänstermediabjässe, i syfte att skala av icke nödvändiga public service-enheter. Frågorna till Ekeroth är därför av "godhets"-karaktär, men han ger tydligt svar på tal om spridda vanföreställningar betr Absurdistan, i omvärlden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar