söndag 16 augusti 2015

Förlorad oskuld


- Min namnsdag den 10 augusti i år kommer att gå till historien som den dag då det extremistiska och politiskt korrekta etablissemanget förlorade sin oskuld. Att en okontrollerad invandring och katastrofalt misslyckad integrationspolitik förr eller senare skulle leda till att oskyldiga människor får sätta livet till, var lätt att förutse. Inte desto mindre är det djupt beklagligt och tragiskt när det inträffar. De krafter som helt vill lägga locket på den svenska migrationspolitiken har fått stark vind i seglen. Det är ingen vågad satsning att sätta en rejäl slant på att SD blir det största politiska partiet i landet efter valet år 2018. Dvs om etablissemanget släpper fram några fler fria val. Kanske kan man genom en ny DÖ hitta ett sätt att kringgå folkopinionen en gång till.

Vi får hoppas att illdådet på IKEA i Västerås skall väcka åtminstone alliansens politiker. Vänsterlägret har målat in sig i ett hörn och är förlorat och Socialdemokratin har totalt tappat sin folkliga förankring. De sympatisörer man har kvar är snart bara vänsterextremister och stackars gamlingar som en gång fostrades till sossar av sina föräldrar och inte vet något annat.
Nu måste alliansen släppa sin beröringsskräck för den mycket snabbt växande folkopinionen vad gäller migrationspolitiken. Allianspolitikerna måste äntligen repa mod och våga trotsa den vänsterextremistiska journalistkåren och kultureliten. Man måste våga löpa gatlopp i MSM och Public Service. Man måste avsätta den vänsterradikala minoritetsregeringen. Man måste välja att ställa sig på allmänhetens sida för att utforma en politik som vårt samhälle klarar av att hantera, även om detta innebär att samarbeta i vissa frågor med SD.
Den närmaste tiden måste vi tyvärr räkna med ett fortsatt eskalerande våld av liknande och värre typ än det i Västerås. Om det inte sker en ordentlig omorientering av politiken med återinförd parlamentarism och majoritetsstyre kommer vi att få en politisk opinionskantring som snarast hotar ett ytterligare polarisera situationen med ett allt mer eskalerat våld.
Sverige står i en mycket allvarlig och avgörande valsituation. Skall alliansens politiker ta sitt ansvar eller lämna walk over till Jimmy Åkesson?
Lars Bern

Källahttp://antropocene.se/2015/august/dagen-da-det-politiskt-korrekta-etablissemanget-forlorade-oskulden.html
Refhttps://www.facebook.com/ianwachtmeisterofficiell/posts/380231615507162

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar