torsdag 13 augusti 2015

Granskning Sverige: Fredrik Reinfeldt

Granskning Sverige tar i sitt senaste avsnitt en närmare titt på Fredrik Reinfeldt och hans förakt mot Sverige och svenskarna samt den före detta statsministerns förödande härjningar i svensk politik.
 
- Under alliansens och Fredrik Reinfeldts tid vid makten accelererade massinvandringen till nya rekordnivåer och de märkliga och oikofobiska uttalandena stod som spön i backen.


För att straffa väljarna efter SD:s riksdagsinträde 2010 ingick Reinfeldt den oheliga alliansen med Miljöpartiet vars extrema politik fick styra invandringspolitiken – med väntat resultat.

Reinfeldts vansinne blev dock till slut även hans fall – efter talet om att svenskarna borde öppna sina hjärtan, och han gjort klart att inga pengar fanns kvar till något annat än just massinvandringen, strömmade en stor del av partiets väljare till den enda kvarvarande oppositionen värt namnet: Sverigedemokraterna, som också blev senaste valets enda riktiga vinnare.

Granskning Sverige tittar närmare på Reinfeldts förflutna och orsakerna till hans förakt mot Sverige och svenska folket.

Källa: http://avpixlat.info/2015/08/13/granskning-sverige-fredrik-reinfeldt/
Refhttp://www.friatider.se/reinfeldts-plan-med-invandringen-att-krossa-v-lf-rden
Refhttp://www.etc.se/inrikes/ssu-lurade-reinfeldt-att-signera-det-sovande-folket
Ref. En tråkig person håller ett tråkigt sommarprat
Ref. Ivar Arpi lyfter fram GS
Refhttp://erixon.com/blogg/2015/08/reinfeldt-har-fel-om-historisk-parallell/
Refhttp://www.slideshare.net/AlliansfrittSverige/fredrik-reinfeldt-det-sovande-folket
Ref: 'Farfarsfarfar var kannibal'

------------------------------

Han ondgjorde sig i sitt sommartal, att "hat mellan människor" var ett av världens största problem. Sagt av den man, som öppet visade ett patologiskt hat, mot den ende partiföreträdare som inte gick i hans ledband, som de andra sjuklöverpartierna gjorde. Snacka om att kasta ägg i hönshus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar