fredag 7 augusti 2015

RASISTKORTET FUNKAR INTE I DANMARK

- Vad skönt det är att läsa att det finns ministrar i vårt grannland som vågar säga ifrån mot muslimer som försöker utnyttja ”rasistkortet” när myndigheter inte tolererar deras religiösa och kulturella krav i arbetslivet.

Mannen vill inte arbeta med kvinnor, städjobb, inte med alkohol eller kött som inte är halalslaktat. Danska myndigheter anser därmed att inte står till arbetsmarknadens förfogande och därför har han inte rätt till ekonomisk ersättning som arbetslös.

Intergrationsminister Inger Stöjberg från Venstre säger ”at han bør blive en del af Danmark, eller bosætte sig i et andet land”.  

Hon fortsätter sedan enligt följande.

"Han skal i hvert fald ikke være her i den tro, at han kan pådutte os at leve efter Koranen. Hvis jeg flytter til Islamabad i Pakistan, forventer jeg heller ikke, at alt er som i Rødovre," siger ministeren.

Det finns inte en minister i Sverige som skulle våga säga något liknande. Det finns inte ens en riksdagsledamot från 7-klövern som skulle våga säga det. Tänk vad Helin, Mattsson och Wolodarski skulle jaga den politikern.

Läs artikeln från Jyllands-Posten.

Under dagen och Kalmar stadsfest har jag fått lyssna till mer än ett vittnesmål där muslimer i Sverige särbehandlas på grund av religion och kulturella skäl. Något som retar upp väldigt många människor.

I Sverige fungerar däremot "rasistkortet" väldigt bra. 

Thoralf Alfsson

Källa: http://thoralf.bloggplatsen.se/2015/08/06/11155196-rasistkortet-funkar-inte-i-danmark/

-----------------------------

Sverige - ett land att skämmas över... under den landsförrädiska vanskötsel som nuvarande regering och övriga 7partier bedriver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar