fredag 31 juli 2015

Inte en enda granat har beslagtagits

Handgranater ökar - tullen maktlös                                        

Sedan i midsomras har tio handgranater  exploderat i Malmö. Granaterna kommer  ofta från Balkanområdet men hittills  i år har tullen inte lyckats hitta en  enda handgranat, enligt SVT Nyheter.                                       

I fjol hittades två handgranater, och  då vid en husrannsakan. Tullen känner  sig närmast maktlös medan handgranater  väller in över gränsen:                                                   

 -Det är ett grovkornigt nät vi har som  gör att det är väldigt lätt att ta sig  in i landet med tanke på de flöden vi  har över gränserna, kontra de resurser  vi har att sätta in, säger Jonas Karlsson, sakkunnig på Tullverket.

Källa: SVT Text-TV
Ref: http://www.jihadwatch.org/2015/08/sweden-30-grenade-attacks-in-6-months-in-muslim-dominated-malmo

-------------------------

- Gränsskydd och dito -kontroll har omvandlats till svängdörrspolitik. Att kustbevakningen med fartyg, flyg och helikopter ägnar sig åt att plocka upp kriminella invällare från smuggelskrovar i Medelhavet, och ÖKA kött-tsunamin till Europa - tvärtemot vad EU sade sig vilja uppnå, en minskning - är ett signifikativt tecken på regeringens och 7partiets flathet och totalsvek mot landet och dess åsidosatta befolkning, svenskarna.

Grattis Malmö, det smäller friskt, dock inte av champagnekorkar, det finns absolut ingenting att glädja sig åt i gangsterstaden, Absurdistans främsta kalifat i landet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar