fredag 17 juli 2015

”Islam = Fascism” utreds


Är det lagligt att jämföra en religion med en politisk ideologi? Gatukonstnären Dan Park har återigen anmälts för hets mot folkgrupp, denna gång för att ha stått med skylten ”Islam = Fascism” vid den senaste islamkritiska Pegida-demonstrationen i Malmö.
- Gatukonstnären Dan Park förhördes den 2 juli av polisen i Malmö med anledning av att han stått med en skylt vid den senaste Pegida-demonstrationen i Malmö, som hölls den 27 juni i staden. På skylten hade han skrivit ”Islam = Fascism” och polisen hade på plats upprättat en anmälan om hets mot folkgrupp, HMF.
Polisens presstaleskvinna Ewa-Gun Westford förklarar att polisen anser att budskapet strider mot lagen.
Det är polisen som upprättat en anmälan om det. Det ingår i vårt uppdrag att lyssna in olika former av budskap och när vi hör eller ser att det går över den gräns som lagstiftaren satt upprättar vi en anmälan, sade hon till SVT.
Dan Park menar att islam bör betraktas som en politisk ideologi, inte som en folkgrupp. Han berättar att under förhöret uppstod en diskussion mellan förhörsledaren och honom kring de olika begreppen som stod skrivna på plakaten.
– Om islam räknas som folkgrupp borde fascism också räknas som en folkgrupp. Fascister skulle kunna bli lika upprörda som muslimer över plakaten. Men förhörsledaren sade ingenting om det, säger Dan Park till Nya Tider.
----------------------
- Den svenska PK-polisen förnekar sig inte. Sverigedemokraten Michael Hess utsattes för samma vidriga, kulturmarxistiska förföljelse, fälldes i tingsrätten, men friades av hovrätten. Islam är givetvis ingen "folkgrupp", när skall korkskallarna Kling & Klang fatta? Hobbyhistorikern, halvdåren Arnstad, kan utan påföljd kalla SD fascister (stöttad av en annan kronpajas, Stefan Löfven), utan minsta antydan till påföljd, medan frispråkige Dan Park förföljs, i totalitarismens absurdistanska Sverige. En nation stadd i förfall, där yttrandefrihet kan leda til fängelsedomar numera. Islam är en sekt, en snart tvåtusenårig ideologi, som föreskriver hur människor i detalj skall leva sina liv, som man gjorde under en totalt ociviliserad, arab-barbarisk tidsepok. Med ambitionen att erövra världsherravälde, och därmed utplåna all civilisation. Möjligen skulle "folkgruppen" muhammedaner kunna klassas som "idioter", men det torde inte ske, västvärlden tycks av dunkla skäl huka och buga för världens mest ociviliserade och mordiska "religion".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar