söndag 19 juli 2015

"Skäggmännen"

- Det är inte så länge sedan som sverigedemokrater jagades av media för att de kallade ensamkommande barn från MENA-länder för ”skäggebarn”! Inte rasist men och Expo hängde ut Sverigedemokrater som skrivit ”skäggebarn” på sociala medier eller sagt det i något officiellt sammanhang. Kvällspressen följde efter med stora uthängningar och tyvärr följde Sverigedemokraterna upp med utredningar. Det var nedsättande och rasistiskt att skriva eller säga ”skäggebarn”. I varje fall enligt antirasister och kvällspressen trots att många ensamkommand barn var betydligt äldre än 18 år och hade skäggväxt.


För en tid sedan skrev Heidi Avellan på ledarsidan i Sydsvenskan om ”skäggmännen”. Vad är skillnaden?


Jag uppfattar att Heidi Avellans definition på ”skäggen” eller ”skäggmännen” är att det är bokstavstroende muslimer i invandrartäta områden som följer sharialagar och tvingar andra muslimer att följa shariaregler och lagar. Jag har inte sett eller läst en enda negativ reaktion på Heidi Avellans artikel i Sydsvenskan. Inte rasist men eller Expo har varit helt tysta. Kvällspressen med Jan Helin och Tomas Mattsson har inte sagt ett pip. Peter Wolodarski på DN har även han varit knäpptyst.


När Heidi Avellan använder ordet ”skäggmännen” gör hon det inte för att vara snäll utan hon gör det givetvis för att peka ut ”skäggmännen” i ett rent negativt syfte. Är då Heidi Avellan en rasist?


Därmed anser jag att det även är ”politiskt korrekt” att kalla dessa muslimska förtryckare för ”skäggmän” och att uttrycket myntades av Heidi Avellan. Ingen har kritiserat Heidi Avellan för hennes artikel.


Det är hög tid att vi svenskar reser oss upp och talar om vad vi tycker om skäggmännen och att de befinner sig i ett kristet land. Vill de leva efter sharialagar skall de flytta till något annat land! Långt ifrån Sverige. I Sverige är det Sveriges rikes lag som gäller, även på asylboenden i Kalmar län.

Källahttp://mobil.thoralf.bloggplatsen.se/2015/07/19/11142895-skaggmannen/
Refhttps://www.youtube.com/watch?v=LEkn8hNTdlY   *SKANDAL*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar