fredag 24 juli 2015

Trängselskatt

- Passerade nyligen med bil två stycken trängselskattekameror, i ett av de områden i Sverige som begåvats med detta förment "miljöfrämjande" system. Avgiften per passering är nio kronor, alltså summa 18 kronor i detta fall.

Detta renderar Transportstyrelsen att skicka ut en pappersfaktura på beloppet. Vilket givetvis kostar myndigheten flerfalt mer än intäkten, minst tre ggr dyrare. Men inom det tabu-belagda miljöområdet kan man tydligen gå hem med vilka tokstollerier som helst. Precis som den påhittade "globala uppvärmningen", som skapat sysselsättning åt en ansenlig hoper bluffmakare, som lever på det obevisade falsariet. Totalt går naturligtvis myndigheten back totalt, kostnaden för systemet, plus underskott i intäktsindrivningen måste ge ett intäktsminus av ansenliga belopp. Dessutom är en så lågt satt miljöavgift inget som avskräcker en bilförare. Summering - det handlar om statens övergreppsiver, att styra och ställa med medborgarna, en av de typiskt svenska klåfingrigheterna, i den DDR-liknande demokraturstaten Absurdistan.

F ö svarar världens vulkaner för mångdubbelt mer utsläpp av gaser och gifter. Detta med s k utbrott oräknade. Det pyser och jäser från vulkaner dagligen, med det går givetvis inte att täta vulkaner som ser ut som schweizerostar, därför tiger man om detta från den statliga miljömaffian. Och beskattar drivmedel i en aldrig minskande spiral, plus dessa tragikomiska "trängselskatter".

Miljöbluffen har blivit ett sysselsättningskonglomerat, och ett falskt argument för att dra in ännu mer pengar från folket. När man redan har världens högsta skatter, så måste andra konfiskationsmetoder hittas på, vilket miljöområdet är ett utmärkt exempel på.

Vulkanerna är våra största miljöbovar
Den stora miljöbluffen
Om klimatvetenskapen 
Om klimatskräcken
Tidernas vetenskapliga bedrägeri

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar