fredag 17 juli 2015

Ungrare är inte som svenskar

INSÄNDARE - Malmö 17-7-2015

Till EU-parlamentarikerna Cecilia Wikström(fp) och Anna Hedh(s):

"Skriver till er av den anledningen att ni båda har kritiserat Ungern för att man bygger stängsel mot Serbien för att förhindra s k flyktingar att komma in i landet."

- Nu är det så här, damerna, att ungrare i allmänhet är av helt annat virke än svenskar. Till skillnad mot svenskar i allmänhet så har ungraren både vilja och mod samt civilkurage.

Ungraren sitter inte stillatigande och tittar på när hans land ockuperas av slödder komna från dom lägst stående kulturerna på denna planet utan han reagerar när hans land är hotat och till skillnad mot sådana lands och folkförrädarpolitiker som ni båda tydligen är så reagerar Ungerns politiker som tydligen värnar om sitt folks säkerhet och suveränitet och därför bygger man ett stängsel.

Till skillnad mot svenska politiker så har den ungerske politikern fattat att han i första hand skall ta till vara sitt eget lands medborgares intressen innan han gör detta mot t ex afghaner, somalier, syrier, irakier, iranier, libyer, sudaneser, etiopier, eritreaner, palestinier, kurder,pakistanier, libaneser bara för att nämna några av dom länders medborgare som ni värnar om innan ni ids att tänka en tanke på era egna i Sverige.

87 % av svenskarna är t ex tydligen totalt ointresserade av sitt eget lands historia, kultur och framtid eftersom man har röstat på sådana partier som gör allt för att förvandla landet till ett mångkulturellt inferno där anlagda bränder, skjutningar på öppen gata, våldtäkter, rån,misshandel, sprängningar, mord mm hör till vardagen.

Ungraren låter inte sina politiker behandla dom som andra eller tredje klassens medborgare i eget land och det är en av anledningarna till att stängslet byggs.

Till skillnad mot svensken så vågar ungraren öppna käften och protestera och skräms inte av att bli kallad för rasist, fascist, nazist eller islamofob utan för honom är hans land det viktigaste.

Ungraren hade aldrig tillåtit det apspel som pågår i Sverige vad det gäller s k ensamkommande flyktingbarn med begynnande skäggväxt pågå år efter år och att en ungersk kommun skulle bli tvungen att ställa upp för att ta emot dessa är helt otänkbart.

Ungraren hade aldrig heller accepterat att s k EU-migranter bokstavligen sitter och skiter på deras land på samma sätt som dom gör här i Sverige.

Om dessa slödder hade ockuperat en ungrares ägor så hade ungraren redan samma dag placerat en känga rätt upp i röven på vederbörande. I Ungern sköter man sånt utan avhysningsbeslut från kronofogde.Och i Ungern hade inte en enda politiker tagit parti för liknande ockupationer och definitivt inte ställt upp med härbärgen och bajamajor som i Sverige.

Redan 1956 visade ungraren att han är av ett helt annat sort än t ex svensken då landet reste sig emot en ockuperande stormakt och var ytterst nära att slippa detta ok.

Så i bakgrund till detta så är det enbart skrattretande att ni två kritiserar detta land och detta folk för att dom betackar sig för ytterligare en ockupation av främmande kulturer och folk.Denna gång inte emot en arme utan mot ett öde som tyvärr ni har sett till att eget land är på väg emot,nämligen en utplåning av allt vad det svenska är och allt vad en svensk framtid skulle kunna vara.

Sverige som nation och svensken som ett folk är på väg mot sin undergång.Sverige kommer att förvandlas till samma inferno och kaos och till ett samma tillstånd av ständiga konflikter och krig som nu finns i dom s k MENA-länderna och varifrån varelser som med fog kan kallas för primitiva  vildar väller in i tusental varje vecka.

Så ta bort era händer från Ungern och det ungerska folket.Det är dom och bara dom som har rätt att avgöra hur deras framtid skall bli och det är bara hedervärt att dom visar detta genom att bygga stängslet mot Serbien.

Hade svensken haft tiondelen av det civilkurage som ungraren har så hade Sverige inte sett ut som det gör idag. Ett annat folk och ett annat land som ligger ännu närmare och som också är befolkat av ett folk av ett helt annat virke än svensken är Finland. Detta folk liksom ungraren  vågade också sätta sig upp emot samma stormakt och inte heller detta land är ett mångkulturellt kaos idag som Sverige är.Finland har också politiker som är värda namnet och som i första hand tänker på sina egna landsmän.

Till sist, jag behöver väl knappast påpeka att jag är född i Ungern och om inte annat så är ovanstående rader ett bevis på att jag inte är en svensk.

En svensk hade knappast vågat skriva dessa rader av rädsla för att bli anmäld för hatbrott,hets mot folkgrupp eller rasism. Alltså ett av dom epitet som ni har infört för att hålla svensken på mattan.
Men det är alltså en invandrad flykting som har skrivit ovanstående. Så håll till godo och anmäl mig vart fan ni vill för vad fan ni vill!

Sandor Herold, Malmö

Källahttp://petterssonsblogg.se/2015/07/17/ungrare-ar-inte-som-svenskar/
Refhttp://avpixlat.info/2015/07/20/eu-mote-om-fordelning-av-asylsokande-strandade/

------------------------

- Ord och inga visor.  Tack för det klarspråk som är PK-bannlyst i Absurdistan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar