fredag 3 juli 2015

Socialistisk historieskrivning styr även Moderaternas agerande

En svettig dag på jobbet för mediafolk och politiker som smörjs av lobbyister, 
som får göra ”MUT-avdrag” (sk representation).

Man kan lära sig mycket av historien. Därför är det så viktigt att vår historia och vår verklighet blir korrekt återgiven.

Segraren skriver alltid historien om det inte finns någon opposition.

Maktens myter blir ”fakta” som inte får förnekas.


I Sverige får man inte ifrågasätta klimat- och miljömyterna eller genustramset. För då kan man bli av med jobbet och hamna i kylan. Bloggen Antropocene har skrivit mycket om detta fenomen.

I Sverige får man inte heller ifrågasätta invandringens påstådda förtjänster och lönsamhet. För då blir man garanterat av med jobbet. Vi kan därför inte förvänta oss någon objektiv sanningssökande forskning vid våra högskolor och universitet, ej heller objektiv journalistik i våra medier. (Läs mer).

Fler exempel. Chilenaren Mauricio Rojas som flydde till Sverige tvingades senare fly från Sverige efter att han grävt fram fakta om invandringens konsekvenser med allt fler utanförskapsområden och ökad brottslighet. Han arbetar idag som forskare/lärare i Spanien. (Läs mer).

Den enda som vågat ta upp Rojas sanningssökande forskning om invandringens konsekvenser och kostnader är svenskkurden/ekonomen Tino Sanandaji. Även han verksam vid ett utländskt lärosäte (USA).

Den svenska invandringsdebatten är usel, skriver Anders W Edwardsson, historiker och statsvetare, i Dagens Samhälle. Också han verksam vid ett universitet i USA.

De som anser att Sverige ska ta emot så många invandrare som möjligt har i decennier närt en offentlig diskurs (åsiktskorridor) där utrymmet för avvikande åsikter är lika snäv som för saklig kritik,

Och resultatet av den extrema politik som förts vet vi – folkligt missnöje, sociokulturella problem, enorma kostnader.

Socialister och immigrationsliberaler fortsätter att göda en falsk historieskrivning, som bland annat hävdar att det finns ett positivt samband mellan invandring och välståndstillväxt.

Moderaterna har inte bara köpt vänsterns syn på invandring, utan numera också fullständigt kapitulerat inför den socialdemokratiska historieskrivning som sedan länge förvränger, förspiller och förgiftar svensk debatt. (Läs mer).

PS: Inte värt att spilla tid på att lyssna på Anna Kinberg Batras sagor i kväll.
Satsar i stället på en perfekt grill-afton i solnedgången.


/Elfyma+

Källahttps://varjager.wordpress.com/2015/07/03/socialistisk-historieskrivning-styr-aven-moderaternas-agerande/
Refhttp://www.friatider.se/r-fridolin-okunnig-eller-ljuger-han-medvetet
Ref: https://ladycobra.wordpress.com/2014/01/30/socialdemokraterna-i-nara-samarbete-med-islamister/

-----------------------------

- Att avstå Batras Almedalen-tal är närmast självklart. Att höra PK-dravel upprepas, floskler vevas, är lätt förutsägbart och DÖ-trist. Jag avstod muppen Fridolin också, vars salladskommunistiska tal uppenbarligen var mycket slätstruket, en inkompetent skolminister, en ny Baghdad -Bob/Ullenhag är denne lillgamle pojkvasker. Att lyssna på 7klöverledarnas tal är ungefär lika spännande som att se på torkande målarfärg. Eller åla sig fram i den åsiktskorridor, som närmast kan liknas med en etablissemangets tvångströja. Att så många Svenne Kålrötter fortfarande finner sig i kolmörker, fortfarande tiger och låter sig hunsas av demokraturens kreatur, gammelpartierna, är skrämmande. Den medvetna hjärntvätten som socialdumokraterna bedrivit under ett halvsekel har numera anammats av borgerligheten, till ett kultur-marxistiskt-liberalt DÖdens cellskap, där inga märkbara skillnader finns. En motbjudande rödgrönblå sörja, som stinker av väljar- och folkförakt. Där psykopaten och landsförrädaren Reinfeldts ande och ondskefullhet fortfarande svävar som ett svart moln över det våldtagna Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar