söndag 5 juli 2015

Teodorescu: SD enda alternativet för allt fler svenskar


Den konservativa debattören och ledarskribenten Alice Teodorescu sade idag att Sverigedemokraterna är det enda alternativet för ett växande antal svenskar.

Det var under en SVT-sänd debatt i Almedalen idag som Teodorescu konstaterade att de som är kritiska till den höga invandringen till Sverige bara har ett parti att rösta på.

– Vi ser en ökad andel människor i Sverige som har mer eller mindre negativa åsikter kring att vi har en så pass stor migration som vi har och det finns bara ett parti som företräder ståndpunkten om en minskning, konstaterade hon och fortsatte:

– Ju mer man värderar den frågan och ju viktigare man tycker att den är, desto större är risken att man kommer att rösta på det enda alternativ som finns.

Teodorescu uttryckte sig även pessimistiskt om borgerlighetens framtid eftersom man har antagit en vänsterpolitisk ståndpunkt i invandringsfrågan och sade sig heller inte vara säker på att de invandringsrelaterade problemen i samhället går att lösa även om man stänger gränserna till Sverige.

– Problemet är att även om man skulle stänga gränserna idag så har vi redan ett så pass stort utanförskap som vi inte kan hantera, sade hon.

Läs även:
SR i rasistpåhopp på Teodorescu – kallades "husblatte" -
http://www.friatider.se/sr-i-rasistp-hopp-p-teodorescu-kallades-husblatte

Källahttp://www.friatider.se/teodorescu-sd-enda-alternativet-for-invandringskritiker
Refhttp://www.motpol.blogspot.com.tr/2015/07/gar-asylinvandring-och-generell.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar