söndag 19 juli 2015

Om invandrares överrepresentation inom brott... never ending story

- Ett 'gammalt' debattprogram, om invandrare, och hur svårt det är - och VAR (när programmet gjordes) - att öht kritisera INVANDRARE och vad de förorsakar det svenska samhället, inkl deras överrepresentation inom brottsligheten (statistiskt belagt av BRÅ vid den aktuella tidpunkten).

Den kvinnliga invällaropponenten sade sig ha anmält inslaget i TV3 för bl a "hets mot folkgrupp". Hon angav inte vilken "folkgrupp", och programledaren lät det givetvis passera opåtalt. Eftersom invandrare är en icke-homogen skara människor, hur kan man då hävda "folkgrupp"? Är gitarrspelare också en "folkgrupp"?

Notera också hur båda invällarrepresentanterna hela tiden avbryter de andra, inte vilka som helst - Janne Josefsson och Robert Aschberg - och programledaren i SVT låter ofogoget opåtalt pågå. Han tar sig själv oavbrutet rätten att avbryta, alltid till men för JJ och RA.

Dagens unkna snedvridning av debattklimatet/åsiktskorridoren är sannerligen ingen ny företeelse. Inte heller var SVT-journalister står politiskt, på den trefaldiga kommunistskalan, dvs inom kulturmarxist-kartellen v-mp-s.

 

Ref:  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar