fredag 24 juli 2015

Strutshuvudet i (s)anden

Från SVT Text-TV:

- Ministern: "Utökade polisresurser"                                        

Polisen i (gangsterstaden) Malmö har fått utökade resurser från den nationella operativa   avdelningen, uppger inrikesminister Anders Ygeman (S) till SVT efter ett   krismöte via telefon med Malmö kommun. Vars kommunalråd desperat vädjat till regeringen om hjälp. En vädjan som borde riktats till rikspolischefen, Dan Kräkman-Eliasson, men denne usle (s)-politruk håller käften numera, uppenbart inkapabel i sitt jobb som GD i Rp. Tack, Löfven, för utnämningen.... *suck*                                      

- Det är vad vi kan göra i det korta perspektivet. I det långa så måste vi  minska tillgängligheten på vapen och sprängämnen, säger Ygeman.                                            

Ygeman ser flera förklaringar till sprängdåden:
- Självklart så har de senare 10-15 årens utveckling med växande klyftor, stigande arbetslöshet  och sjunkande skolresultat spelat med  i bilden.

Refhttp://erixon.com/blogg/2015/07/s-later-malmo-bli-lagslos-stad/
Ref: http://avpixlat.info/2015/07/24/inrikesministern-som-katt-runt-het-grot-om-granatattackerna-i-malmo/
Refhttp://www.exponerat.net/malmo-varst-drabbat-av-sprangningar-i-hela-skandinavien/
Ref: http://www.exponerat.net/dagens-hyckleri-katrin-stjernfeldt-jammeh-s/ 

--------------------


- Som vanligt går politikerna inte till botten av problemen. Ygeman talar om effekterna av den urusla politiken, inte att invälleriet i sig utgör orsaken, roten till den kriminella effekten av främmande, icke-civiliserade lycksökare, från tredjevärdens sämst utvecklade länder. Där polisen ses som en fiende, motsättningar löses inom klanväsendet. Givetvis tar utanförskapförskapets vildar med sig samma beteende till Sverige. Det finns ingen som lär dom hyfs och respekt, för svenska lagar och förhållningssätt, inte ens Migrationsverket, som står för kött-tsunamins välsignelse. Att påpeka sånt innebär "rasism", "fascism", och "hets mot folkgrupp", "ställa grupp-mot-grupp", m fl nyspråksfalsarier. Alltså skapar politiker och dess myndigheter, understödda av gammelmedia, och identitetsvänstern moraset i Absurdistan, som aldrig haft ett sånt uppsving sedan 68-epoken.

Ministerstyre är tydligen en ny, icke-brottslig aktion. I Absurdistan är allt möjligt numera. Utom att beskriva verkligheten. Samt tillämpa gällande lagar och förordningar.              

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar