tisdag 28 juli 2015

Putin: USA bakom massinvandringen till Europa


Många av de problem som EU står inför idag har i själva verket skapats av USA – inklusive problemen med massinvandring från tredje världen. Det hävdar den ryske presidenten Vladimir Putin i en intervju med schweiziska RTS.

– Över hela världen och i västvärlden sker nu paradigmskiften i den allmänna opinionen mot ett ökat skydd av nationella intressen. Just nu står Europa inför ett specifikt problem – ett massivt inflöde av invandrare. Men är det verkligen i Europa som de beslut tagits som lett till denna situation? Om vi ska vara ärliga så kom dessa beslut utifrån, medan Europa tvingas ta hand om problemet, sade Putin i en kryptisk kommentar.

Den ryske ledaren sade att han önskade att de europeiska länderna skulle bli mer oberoende från USA, och att han kunde nämna fler exempel på hur beslut som fattats i Washington skadade EU:s medlemsstater.
– Men det betyder inte att vi bör demonisera USA:s politik. De för en politik som tjänar deras egna intressen, men vi måste försöka hitta en balans mellan olika intressen, sade Vladimir Putin enligt det ryska regeringsorganet Sputnik News.

Källahttp://www.friatider.se/putin-usa-bakom-massinvandringen-till-europa
Refhttps://consortiumnews.com/2013/11/28/double-standards-for-us-war-crimes/
Refhttp://www.friatider.se/klanen-bakom-usas-krigsplaner
Ref: http://avpixlat.info/2015/07/28/pengar-for-flyktinglager-slut/

----------------------------

Criminal war lords:


- Att EU blivit en USA-marionett, i st f att vara ett konkurrerrande block - som argumenten löd inför hybridimperiets bildande - kan konstateras. Krigshetsar-Nato ytterligare ett exempel, i Sverige påhejat av den frivilliga 'lame duck'-Alliansen, med Rysslandhataren och USA-rövslickaren Carl Pinochio Bildt i täten. Katastrof- och krigspresidenterna GW Bush och Barrack Obama har genom sina kriminella överfall på Afghanistan, Irak, Libyen, Syrien m fl länder, förorsakat den kollaps som drivit fram massemigrationen, som likt en kött-tsunami dränker Europa, och därmed blir instabilt. Vilket passar världsherraväldespsykopaterna i Washington och Pentagon.

Hur ett antal taktiska misstag i väst (främst i Vita Huset) kan ha skapat förutsättningar för ISIS att etablera sig och sitt terrorvälde:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar