onsdag 8 juli 2015

Nigel Farage: EU-projektet håller på att dö


Ref: http://avpixlat.info/2015/07/08/nigel-farage-eu-projektet-haller-pa-att-do/

--------------------------------


- Bluffmakar-grekerna fortsätter sitt jönseri, trots tomhäntheten. Dom har bara sin inbillade "stolthet" kvar, vilken ingen annan är kräkerna själva bryr sig om:

SVT Text-TV. 8 juli 2015:                                           
Grekland ansökte på onsdagen om ett treårigt nödlån från EU-länderna och   utlovade samtidigt reformer av skatter  och pensioner redan nästa vecka. Det rapporterar Reuters.  Budskapet framfördes i ett brev till   den europeiska stödfonden ESM, som hanterar krislån inom EU.  
Det är ännu oklart exakt vilka för ändringar den grekiska regeringen är   beredd att genomföra. Ett detaljerat   förslag ska presenteras på torsdag. De grekiska väljarna förkastade i helgen en åtgärdsplan från långivarna.

Ref: ’Kan inte rikta pistol mot Tsipras huvud’
Ref: Grekland skulle schabbla bort Marshallplan
Ref: 'Vita Huset och Merkel överens'
Ref: Hollande: Hela EU:s framtid står på spel
Ref: ”Grekland ett u-land när det gäller skatter”
Ref: http://www.exponerat.net/marine-le-pen-om-grekiska-krisen/ 

- Att vingmutteröronens okrönte kejsare utan kläder, mulatt-Obama, lägger sig i EU:s inre politik är inte oväntat, men likafullt en skandal. USA har förverkat sin trovärdighet inom internationell politik, krigshetsare och terroristgödare, i samklang med stenrika oljediktaturerna på saudiska halvön, Turkiet m fl länder. 

Grekland har aldrig haft för avsikt att betala tillbaka sina lån. Dom kan helt enkelt inte, dom vet inte ens hur man får in skatter till staten! EU:s största misstag var att öht släppa in Europas sjukaste land, i unionen. Att nu säga att "vi vet inte hur vi skall hantera situationen, det finns inget regelverk för utträde... bla-bla-bla", visar att lerfotskolossen inte är ett genomtänkt projekt, det är en raktigenom misslyckad hybrid, som snarast bör upphöra. Liksom alla andra imperier, som det romerska, ottomanska, mongoliska, sovjetiska, m fl gjort. Inget överstatligt och onaturligt exempel har överlevt tiden och folkens prövningar, så ej heller EU, som sannolikt blir den kortvarigaste diktaturskapelsen genom tiderna. 

------------------

SVT Text-TV:

Pensioner från Sverige kan stoppas. Pensionärer som bor i Grekland men får sina pensioner från Sverige kan få sina utbetalningar stoppade. Det är  Pensionsmyndigheterna som överväger att stoppa pensionerna för ca 4.300 personer, rapporterar Ekot. Myndigheten kommer att fatta beslut på  fredag, baserat på rekommendationer från svenska banker. Det gäller dem  som får pengarna till en grekisk bank.                                        

- "Om de grekiska bankerna går i konkurs  så försvinner pengar som finns på grekiska konton helt och hållet", säger Anna Ryberg på myndigheten. Pengarna betalas i så fall ut senare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar