fredag 24 juli 2015

»Folkevandring kan ødelægge det Europa, vi kender«

Europa oplever en folkevandring som øger presset for en islamisering. Hvis den udvikling skal bekæmpes, er to grundlæggende ting nøgvendige.

- Kæmpestore gummibåde tæt pakket med mennesker lander på Grækenlands kyster. Mange af dem har købt rejsen af menneskesmuglere. Men ikke kun det. Menneskesmuglerne har også forsynet dem med oplysninger om de sociale ydelser i de forskellige europæiske lande. Det skriver EU’s grænseagentur, Frontex, i et dokument, som blev afsløret i går. (Jyllands-Posten).

Oplysningerne om vilkårene i de enkelte EU-lande kan asylansøgerne blandt andet læse på en hjemmeside. Det har flere af dem fortalt Frontex. På hjemmesiden kan asylansøgere sammenligne ventetiden på familiesammenføring og den månedlige ydelse, de får i lande som Danmark, Tyskland og Sverige. Integrationsminister Inger Støjberg siger til avisen, at det er et bevis på, at vilkårene spiller en afgørende rolle for asylansøgernes valg af land.

Men oplysningerne fra Frontex er også et tegn på en grundlæggende ændring, Europa netop nu oplever. Fra lande i Afrika og Mellemøsten kommer der en enorm tilstrømning af mennesker, som søger en mere tryg tilværelse med bedre muligheder, ikke mindst for deres børn. Mange kommer fra områder præget af uro og krig uden at være personligt forfulgt. Men der er også mange, som rejser fra lande, selv om der hverken er krig eller almindelig nød. Wall Street Journal har i en opsigtsvækkende artikel afsløret, at en betydelig del af asylansøgerne kommer fra Senegal, som er et forholdsvis trygt og demokratisk land.

Og strømmen af mennesker er enorm. Mellem en halv og en hel million vil i løbet af i år komme over grænserne til Europa. Det er et hidtil uset antal. Og meget tyder på, at det kun er begyndelsen. Der er tale om en regulær folkevandring, som kan ødelægge det Europa, vi kender.

De mange asylansøgere kommer fra lande i Mellemøsten og Afrika, som har en helt anden historie og kultur end de europæiske lande. De er kommet til Europa for at finde trygge forhold, velstand og fremtidsmuligheder. De fleste af dem har ingen forestillinger om, at de skal integrere sig og blive danskere eller europæere. Det ved vi fra den indvandring, der har været til Danmark og andre europæiske lande gennem de seneste årtier.

En betydelig del af indvandrerne har tværtimod dannet parallelsamfund i Europa. Her lever de et liv stærkt præget af det land, de kommer fra. Det er særligt udpræget blandt dem, som kommer fra muslimske lande. Islam er ikke kun en religion, den giver også regler for, hvordan samfundet skal styres. En stor del af de muslimske indvandrere har forestillinger om religionens indflydelse på samfundet, som strider mod vores verdslige demokrati – senest er dette slået fast i en omfattende europæisk undersøgelse fra Wissenschaftszentrum Berlin für Sozialforschung. Ikke den bedste baggrund for at integrere sig.

Samtidig bliver et voksende antal unge europæiske muslimer tiltrukket af radikale ideer om, hvordan islam skal vinde frem. Disse ideer henter næring i en foragt eller ligefrem et had vendt mod det frie samfund og dets institutioner. Man ser således en alvorlig eskalering af angreb på myndigheder.

I Frankrig er mindst 17 politistationer inden for de seneste uger blevet angrebet i landets indvandrertætte forstæder (Berlingske). I Les Ulis sydvest for Paris var politistationen tilmed under belejring i flere timer af en større menneskemængde (Spesia). Andre politistationer blev sat i brand.

»Frankrig befinder sig tilsyneladende på randen af en borgerkrig mellem ordensmagten og voldelige unge fra landets muslimsk dominerede indvandrerforstæder, der hvert øjeblik kan bryde ud i lys lue.« (Berlingske).

Det samme mønster ser man i andre europæiske lande. I Danmark, Sverige og andre steder har der været et voksende antal angreb mod myndigheder som politi, brandmænd og ambulancefolk. De er jævnligt blevet mødt med sten eller det, der er værre, når de har skullet ind i de indvandrertætte ghettoer præget af stærke parallelsamfund. I Sverige har brandmænd og ambulancefolk anmodet om at få skudsikre veste, når de arbejder i disse områder.

Samtidig har Europa oplevet en række terrorhandlinger udført af islamister. Næsten hver uge er der meldinger om terrorangreb, som er blevet afværget. I de seneste uger har det været tæt på igen at gå helt galt i Frankrig, hvor der blandt andet var meget konkrete planer om at fange og halshugge en soldat.

Jeannette Bougrab er tidligere minister og enke efter tegner »Charb«, som blev myrdet under angrebet på Charlie Hebdo i Paris i januar. Efter angrebet erklærede hun i TV: »Vi er i krig.« I en ny bog om islamisternes kvindeundertrykkelse beskriver hun også den islamisering, som sker blandt andet i Frankrig med tvangsægteskaber og flerkoneri. (Politiken).

Hele denne udvikling, som også er meget stærk i Storbritannien, fik mandag premierminister David Cameron til at holde en tale om kampen mod ekstremismen. Den var bemærkelsesværdig, fordi han understregede, at ekstremismen hovedsagelig er islamisk, og fordi han advarede mod den passive tolerance, som giver den vind i sejlene. Men de initiativer, han lancerede, vil hurtigt vise sig at være helt utilstrækkelige.

Europa oplever en folkevandring som øger presset for en islamisering. Hvis den udvikling skal bekæmpes, er to grundlæggende ting nødvendige:

For det første skal man ikke alene bekæmpe terrorismen. Man skal imødegå hele det tankesæt, der lægger op til et religiøst styret samfund, som følger Koranens anvisninger.

For det andet er man nødt til at reagere langt mere konsekvent for at forhindre en folkevandring til Europa af helt uoverskuelige dimensioner.

Sætter man ikke ind på disse to afgørende punkter, vil resultatet blive en ødelæggelse af det Europa, vi kender.

Källahttp://www.b.dk/kommentarer/folkevandring-kan-oedelaegge-det-europa-vi-kender
Ref: Dublinförordningen helt negligerad inom EUrabia
Refhttp://avpixlat.info/2015/07/24/koranen-ar-inte-allt-i-islam/

-------------------------------------


- En artikel som vore otänkbar att publicera i någon gammelmediablaska i Absurdistan, censuren hade slagit till med all kraft.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar