fredag 17 juli 2015

Regeringen ska bekämpa “näthat”

Erkänt usle sossepolitruken, Löfvens rikspolisutnämnde generaldirektör Dan "Kräkman" Eliasson, den beryktade 'Bangkok-knullaren', kungjorde i våras sin första Pk-insats. När han tillsatte en särskild "grupp" för att ägna sig åt s k "näthat".  Nu följs detta nationella "jätteproblem" (?) upp med ytterligare förstärkning, kommenderat av sosseregeringen. Kampen mot invällarbrottsligheten, som dödsskjutningar, gängkrig, mord, våldtäkter, rån,  överfall , misshandel, bilbränder, skolbränder, bidragsfusk, mm mm pågår och växer stadigt, men det tiger vår handlingsförlamade polis och regering om.


Läs här:

Regeringen fördubblar nu antalet poliser som arbetar med IT-brott för att komma åt så kallat “näthat”, vilket är en tämligen bred term som inte sällan används av politiskt korrekta krafter som vill komma åt och stigmatisera oliktänkande.
- Inrikesminister Anders Ygeman (S) skriver idag om regeringens initiativ och nämnder specifikt Facebook, Instagram och Snapchat och trakasserier som kan förekomma där.
Få IT-brott klaras upp vilket man vill lösa genom att den 1 oktober inrätta ett nationellt IT-brottscentrum som “kommer att utgöra en nationell expertresurs och skapa förutsättningar för en ökad enhetlighet för utredning och klara upp IT-relaterade brott”.
Ygeman vill även att internetleverantörerna ska ta ett större ansvar för vad deras kunder gör på nätet, och stänga av de som på något sätt bryter mot användarvillkoren.
Hat och hot på nätet är inte en generationsfråga. Det drabbar ungdomar, journalister, opinionsbildare och politiker. Både journalister på nationella redaktioner och lokalreportrar vittnar om hatet som sköljer över dem, inte minst när de rapporterar om flyktingmottagande eller ojämställdhet.
“Nättroll” ligger enligt Ygeman bakom anonyma konton “som ständigt trakasserar enskilda”. Och med dessa åtgärder vill regeringen se “till att den tekniska utvecklingen kommer fler till del, stärker yttrandefriheten och berikar det demokratiska samtalet”, varav det sistnämnda är aningen motsägelsefullt då politiker i synnerhet ligger bakom den snäva åsiktskorridor som tvingat många att skriva av sig just anonymt för att slippa diverse repressalier.

Källahttp://avpixlat.info/2015/07/17/regeringen-ska-bekampa-nathat/
Refhttp://galliawatch.blogspot.dk/2015/07/police-stations-under-attack.html
Refhttp://detgodasamhallet.com/2015/10/19/yttrandefrihet-och-mobbning/#more-2649

------------------------ Trakasserier från PK-maffian... det kommer inte att hålla, sanningen segrar alltid... TILL SLUT. Och blir slutet... för maffian.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar