lördag 25 juli 2015

SSU byter namn till SSU Kurdistan!

- Jag vet inte om jag skall skratta eller gråta när jag läser om denna nyhet i Östra Småland. SSU:s förbundsledning hyllar namnbytet.


SSU Norra Kalmar har bytt namn till SSU Kurdistan!

Är det någon som undrar vad som händer i Sverige? Att socialdemokraterna inte förespråkar assimilation vet nog de flesta utan man vill se en integration av invandrare i det svenska samhället. Uppenbarligen är detta namnbyte ett resultat av den integration som socialdemokraterna förespråkar. Man går till och med så långt att man ”utplånar” sig själva och sin egen identitet.


Snart har nog de flesta etniskt svenska socialdemokraterna lämnat partiet. Sedan valet har partiet förlorat ca 20 procent av sina väljare. Med SSU Kurdistan krymper säkert väljarbasen ytterligare, inte minst i Kalmar. Detta namnbyte borde få ett genomslag till och med på riksnivå i media.


Stefan Löfven kommer sannolikt snart göra Anna Kinberg Batra sällskap som blott ett 20 procents parti. Ett parti vars stora väljarbas består av invandrare, som röstar för ett bidragssamhälle.


Som Sverigedemokrat kan man bara luta sig tillbaka och välkomna nya väljare och medlemmar. 7-klövern gör hela jobbet åt oss.


Krisen inom Socialdemokraterna tycks nu vara total och man får nog tillsätta till ännu en nationell samordnare ;-)

Källahttp://thoralf.bloggplatsen.se/2015/07/25/11147144-ssu-byter-namn-till-ssu-kurdistan/
Refhttp://thoralf.bloggplatsen.se/2015/07/26/11148181-svar-nyheter-idag-om-ssu-kurdistan/

----------------------------

- Detta hade inte ens gått hem som ett aprilskämt. Men det sossiska förfallet känner inga gränser. Löfven tycks ta upp kampen med Kinberg Batra, om vilket av partierna som dyker under tjugo procent först. Bjudningarna till SD duggar allt tätare, frågan är om inte 30%-gränsen passeras i opinionen redan före årsskiftet.

S borde överväga att även på riksplanet byta namn, vad sägs om SAP uttryckt som SvenskAbsurdiska Panikpartiet?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar