torsdag 1 oktober 2015

Svenskarna i minoritet om 10-15 år med nuvarande invandringstakt


 Ref: https://twitter.com/migga_x/status/649620600584019968/photo/1Det som pågår i Sverige idag är en aldrig beprövad linje som inget västvärldsland någonsin varit i närheten av”, konstaterar nationalekonomen Tino Sanandaji på torsdagskvällen i kölvattnet av den unika situation Sverige befinner sig i med politiker och journalister allierade med siktet inställt på att förvandla landet till oigenkännlighet.

- Under åren 1990-2010 tog Sverige i genomsnitt emot 25 000 asylsökande per år, något som förändrades drastiskt efter Fredrik Reinfeldts ökända uppgörelse om invandringspolitiken med Miljöpartiet. Förra årets rekord har nu slagits med råge då drygt 1 000 asylsökande per dag väller in över landets forna gränser.

Enligt Migrationsverkets senaste prognos skulle 74 000 asylsökande komma i år, en siffra som lär passeras på fredagen. Sanandaji påpekar också att makthavarna i Sverige tror att utvecklingen styrs av externa och övergående faktorer, medan det i själva verket är signalpolitiken som nu fått fullt utslag.

    Under september 2015 kom 24.000 asylsökande. Drygt 60 procent kommer enligt Migrationsverket inte från Syrien. De som tror att det som sker nu beror på Syrien vet inte vad de pratar om. Även exklusive Syrien tar Sverige mångdubbelt fler asylsökande än någonsin tidigare. Förra veckan kom över 4000 asylsökande exklusive Syrien.

    […]


    Regeringen och SVT ger oärligt sken av att krisen är temporär, hanterbart och orsakad av kriget i Syrien. Flyktingkaoset har en mycket enklare förklaring. Sverige har genom gradvis avvecklad gränsskydd och generösa asylregler rört sig mot fri invandring. Det finns med rådande praxis tiotals miljoner i länder som Syrien, Afghanistan, Eritrea, Somalia och Irak med asylskäl i Sverige som för första gången lätt ta sig över gränserna, vilket de också gör.


Avslutningsvis konstaterar Sanandaji att ifall det hela kommer fortgå i nuvarande takt kommer de med invandrarbakgrund att vara i majoritet om bara 10-15 år.

    Oavsett om man tycker att det är bra eller dåligt är det ett fascinerande historiskt experiment som vi observerar i realtid. May you live in interesting times.

Källahttp://avpixlat.info/2015/10/01/svenskarna-i-minoritet-om-10-15-ar-med-nuvarande-invandringstakt/
Ref: Hela Sverige* famlar
RefHela Sverige* svamlar
*7Partiet [min anm] 
Refhttp://snaphanen.dk/2015/10/02/verdens-dygtigtste-antionationalister/

---------------------

- Första självutplånarnationen i västvärlden, som ångar på mot sin egen undergång, styrt av de "folkvalda" politikerna i 7Partiet. Absurdistan gör skäl för namnet.

Den nordiska välfärdsmodellen förutsätter ett samband mellan arbete och förmåner samt ett förtroendekitt mellan medborgare och stat; båda är under upplösning.
ref: Hans Bergström, DN
refFöre detta DN-chefen: Dålig idé att avskaffa Sverige
ref: http://avpixlat.info/2015/10/01/drygt-tjugofyratusen-sokte-asyl-i-sverige-under-spetember/
refhttp://nyheteridag.se/sa-ska-rodgrona-regeringen-kasta-ut-papperslosa-och-gomda-flyktingar/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar