måndag 19 oktober 2015

Flyktingkris? Icke...

Från Petterssons blogg:

"Efter att ha läst definitionen av flyktingar så som den ser ut i FN:s flyktingkonvention så tror jag att man lugnt kan svara NEJ på den frågan. Det finns en alldeles utmärkt sammanfattning på Wikipedia för den som är intresserad av att gräva i detaljerna."

-  Definitionerna är helt tydliga. Flykting är man om man kommer från ett krigförande land. Det innebär att om man har passerat genom hela Europa för att sedan komma till Sverige så är man enligt FN:s flyktingkonvention inte att betrakta som flykting längre. Vad Lusharpan känner till så finns det bara ett sätt att ta sig direkt till Sverige och det är att flyga från ett krigförande land och hit och det torde väl inte vara mer än en handfull av de människor som nu vistas i landet som har lyckats med det, om ens någon.

FN är väldigt noggranna med definitionerna, helt enkelt av den anledningen att man inte vill att dessa ska urvattnas för att på så sätt säkerställa att rätt människor, dvs riktiga flyktingar, får hjälp. Principen speglar sig också i den sk Dublinförordningen som innebär att man ska söka asyl i det första land man kommer till.

Nu vet vi ju alla att Dublinförordningen kollapsat totalt i Europa. Dessutom är det ju så att företrädarna för 7 av riksdagspartierna i sin iver att leka hela världens godhetsapostlar struntar i detta och i de svenska skattebetalarna. Att man i andra sammanhang, när det passar, hänvisar till ingångna avtal och att dessa ska följas är en helt annan historia.
Så vad Lusharpan kan se kommer vi i Sverige även fortsättningsvis att få drar med historiens största Migrantkris eller folkvandring eller vad man nu fördrar att kalla det. Läser man FN:s flyktingkonvention så är det i alla fall ingen flyktingkris, vilket är viktigt att komma ihåg eftersom det påverkar de rättigheter som individen har i landet. Det är en väldig skillnad på Migrant och flykting. Nu gäller det bara att våra styrande politiker upptäcker det också.

Källa: http://petterssonsblogg.se/2015/10/19/finns-det-nagra-flyktingar-i-sverige/

------------------------

I stort sett alla s k "migranter" eller "flyktingar" är icke sådana. De är FLYTTINGAR, folkvandrare (jfr zigenare), med parasitsnabeln utsträckt, enligt vad massor av dom själva säger, "vi vill komma till ett land där vi kan få ett BÄTTRE LIV".

Följaktligen begår den svenska regeringen ett BROTT, genom att tillämpa fel lagforum och internationellt erkända beteckningar och definitioner. Ett brott som begås mot SVENSKA FOLKET, hittills ostraffat (givetvis). Samtidigt klagar offentlighetens politruker/banditer, på att tömda skolor, ålderdomshem o dylika bränns ned, inför kommande status som "FLYKTINGBOENDE". Samma överhet, inkl vår genom~usla och PK-politiserade polis, som ALDRIG gör nåt väsen av tusentals bilbränder och liknande, som kriminella invällare företrädesvis har frisedel för i våra laglösa no-go-zoner, där sharialag har tagit över svensk lag. Jag har FULL förståelse för den typen av mycket få bränder, som innebär att boendelokaler som GES till illegala individer på svensk mark, läggs i aska. En föraning om nationellt uppror, i bästa fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar