fredag 16 oktober 2015

Moderaterna - anarkisterna

Klyftan (m)ellan ord och handling

- På Moderata partistämman i Karlstad höll igår partisekreteraren Tomas Tobé tal som var genomarbetat och klassiskt på ett sätt som jag normalt gillar. Talet skulle fått högt betyg, om det inte vore därför att Moderaterna i praktiken agerar precis tvärt emot det han sa att Moderaterna står för.
Så här sa Tobé, något jag till fullo står bakom:
Låt oss vara ärliga. Integration handlar om mer än ett jobb, det handlar om värderingar (…) I grund och botten handlar det om likhet inför lagen och inför varandra. I Sverige har vi en lång tradition av att kunna lita på varandra och vi avskyr korruption. I Sverige gör vi rätt för oss. Och den som inte lever upp till idealet får räkna med kritik. (…) Det är värderingar värda att försvara.
Men i praktiken har Moderaterna i ett årtionde bekämpat dessa värderingar, krossat dem. På vilket sätt gör de som fått avslag på sin asylansökan i domstol men ändå stannar i landet rätt för sig? De får av M sjukvård och tillgång till välfärden ändå. I verkligheten är det så att den som låter bli att lever upp till svenska ideal inte alls får kritik, utan tvärtom blir belönad med bidrag. Uppgörelsen med MP om integration stämmer inte för fem öre med det Tobé sa. Och hade M agerat enligt talet, kan jag garantera att SD inte varit där de är nu.
Det som hänt på senare tid i svensk politik är att en växande klyfta har öppnat sig mellan vad politiker säger och vad de gör. Partierna säger en sak, men låter sedan raka motsaten etableras i verkligheten.
Jag har funderat på om det är så att politikerna lever så avskilt från verkligheten att de inte förstår och inte begriper att skillnaden mellan vad de säger och vad som händer ständigt växer. Men nej, när extremvänstern gick till attack mot polisens arbete med att ta reda på dem som hade domstolsbeslut på att de skulle lämna landet (reva), då försvarade inte något etablerat parti upprätthållandet av lagen. Alla agerade som att domstolsbeslut kan vi strunta i.
onen klNär då Tobé står och säger att vi ska värna svenska värderingar om att göra rätt för sig, klingar det väldigt falskt. Det är bedrägligt. Moderaterna har agerat i rakt motsatt riktning. Det lönar sig att  t-ldeinfeR,kaocedkstrunta i lagarna. Detta bryter ner tilliten mellan människor. Jag har slutat tro på partiernas vilja att upprätthålla ordning och rätt i Sverige.
Moderaterna är numera och i sin praktiska politik ett anarkistiskt parti som avser att bryta sönder traditionerna så som vi känner dem. Tobé försöker skyla över detta faktum med sitt tal. Det är ett spel för gallerierna. Det kommer inte att hålla om man inte i praktiken lägger om kursen 180 grader bort från utopism, idealism och anarki.
Klyftan mellan ord och handling kommer annars att förgöra de gamla partierna i Sveriges riksdag.
Källahttp://erixon.com/blogg/2015/10/klyftan-mellan-ord-och-handling/

-------------------------

- Korrekt. Sedan psykopaten Fredrik Reinfeld tilläts kapa det då enda konservativt borgerliga partiet,
så har vi fått detta lögnaktiga, landsförrädiska kulturmarxistiska skräpparti. Att det fortfarande dröjer sig kvar drömska rester av högerfolk är anmärkningsvärt. När nickedockan, Reinfeldt-klonen Batra valdes, var den forsatta partimisären ett faktum.

Det enda Alliansenparti (existerar alliansen idag, utom i vissas drömmar och språkbruk?) som förtjänar att tas på allvar är kristdemokraterna. Som fällde DÖ, en bragd i knapptryckeriets politiska tvångströje-parodi, som ersatt den endast på papperet existerande demokratin, där grundlag, regeringsform, och Svea rikes lag konsekvent satts på undantag, i det semi-totalitära bananmarxistiska Absurdistan.

Hellre död än moderöd!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar