torsdag 15 oktober 2015

Civilisationen tar ett steg framåt - tältvinter införs av staten

Tältläger för tiotusentals migranter verklighet från nästa vecka.

 

 

 

 

 

Redan nästa vecka blir tältläger en verklighet för de tusentals migranter som kommer till Sverige varje vecka. Migrationsverket planerar nu bygga tältläger för minst 35 000 migranter.

- 150 000 asylsökande migranter beräknas anlända till Sverige i år, det är mer än det tidigare rekord på 84 000 som sattes under kriget på Balkan under 1990-talet.
Migrationsverket söker därför med ljus och lykta efter alla tänkbara tomma lokaler där migranterna kan bo och dammsuger samtidigt bostadsmarknaden på alla lediga lägenheter. Trots det räcker ansträngningarna inte till och Migrationsverket har inte längre några andra alternativ än att börja bygga tältläger.

Enligt den brittiska nyhetsbyrån Reuters kommer tiotusentals migranter i Sverige få spendera vintern i tält då det helt enkelt inte finns några andra platser att erbjuda dem boende på. Minst 35 000 migranter kommer med stor sannolikhet få spendera vintern i tält, konstaterar Migrationsverket.

Det är Myndigheten för samhällsskydd och beredskap som står för tälten som kommer vara eluppvärmda, ha en boyta på omkring 25 kvadratmeter och ha separata sov- och vardagsrumsutrymmen.

– Vi lever ur hand i mun och det har vi gjort länge nu, kommenterar Migrationsverkets boendeplanerare Tolle Furegård.

Enligt Migrationsverket sökte 9 329 personer asyl i Sverige de senaste sju dagarna.

Källahttp://nyheteridag.se/taltlager-for-tiotusentals-migranter-verklighet-nasta-vecka/
Refhttp://www.di.se/artiklar/2015/10/15/m-utesluter-inte-misstroende-mot-lofven/
Ref: http://fnordspotting.blogspot.se/2015/10/klapare-och-fanatiker.html
Refhttps://morklaggning.wordpress.com/2015/10/14/slagfalten/
Ref: Nordens Mexico 
Ref: Tältpolitiken är här

---------------------------------- I en närmast sinnessjuk överambition att leva upp till pajas-påhittefrasen "Den humanitära stormakten" (skapat av en cynisk moderatsnobb vid namn Carl 'Pinocchio' Bildt), så sätts nu upp tält (!) för att härbärgera den kött-tsunami av FLYTTINGAR - obs! ej 'flyktingar', 95% av ankommande är illegaler och de flesta taktiskt ID-lösa (kastade pass) välfärdsparasiter i sinnet - som trotsar alla tidigar nivåer. Sverige i täten i denna dårskap, samtidigt som kunniga UNHCR/FN, plus professorn Hans Rosling (nu av godhetsmarxismen 'utstött' sanningssägare) desperat vädjar att medel tillställs organisationer på plats, för att rädda upp till tjugofem nödställda personer, i st f en, per satsad bidragskrona, pga slösaktig lyxtillvaro i Sverige, till lurendrejare som haft råd att betala människosmugglare upp till 100 000:- för att ta sig genom en hel kontinent, till dårlandet Sverige i norr. Där väntar nu iskyla, mörker, snö, halka, icke-integrer~intresserade svenskar (utom godhetsmaffian från träskvänstern plus fruntimmer permanentade i känsloskruven) och en tillvaro i TÄLT, á la krigsliknande modell. Det blir starten för invällarna i paradislandet fr o m nu, viktigt att detta faktum sprids i Menaträsk-länderna, honungen har sinat, nu är festen över.

Jag tycker den svenska tragikomiska regeringen s/mp själva skulle bo i tält under vintern, säg sex månader framåt, för att visa sitt ärliga uppsåt och 'solidaritet. Ju längre bort från Rosenbad denna katastrofregering befinner sig, desto bättre för landet. Kom ihåg att Sverige är SÄMST AV ALLA västländer, OECD, inom området integration. Svensken, radhusvresige Medel Svensson, vill inte umgås med araber och negrer, punkt-slut.

--------

Återigen har EU "löst" situationen med illegala flyktingar, nu med en övk med Turkiet. Ingen tror på detta, turkarna kommer att lura sk*ten ur EU-byråkraterna, landet är en islamisk spjutspets, i sin strävan att mprd- och stenålderssekten islam skall ta över världen. Det är ett viktigt skäl för Erdogan, sultanatdrömmaren i Ankara, att flöda Europa med islamflyktingar, som förtrupp till kalifatet. Dessutom har EU signalerat att lättnader skall ske för diktaturen i Turkiet, visa för 85 miljoner turkar till EU, klassning som "säkert land". Samtidigt som Turkiet satt igång mordattacker mot folkgruppen kurder, med bl a hjälp av ISIS (som Turkiet backat upp, men nu lyckats få som sin egen fiende). Den 1 novmeber omval till parlamentet, i bästa fall faller AKP/Erdogan, och att i detta kritiska läge teckna avtal med Turkiet, visat hur sjukt verklighetsfrämmande EU och dess bedrövliga ledare är.

refhttp://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/eu-og-tyrkiet-enige-nu-skal-flygtningestroemmen-stoppes/5781903
ref: http://www.di.se/artiklar/2015/10/16/eus-ledare-vander-sig-mot-lofven/

----------

Ingvar Carlsson: "Samverkan behövs" (SVT Text-TV 16 oktober 2015)  
                    
 Den tidigare statsministern Ingvar  
 Carlsson anser att det parlamentariska
 läget i Sverige är det allvarligaste 
 någonsin.               
                    
 Det går inte ens att jämföra med 1992 
 då det saknades en tydlig majoritet i 
 riksdagen samtidigt som svensk ekonomi
 utsattes för svåra påfrestningar.   
                    
 Efter decemberöverenskommelsens fall 
 har 'Alliansen inte längre något val än
 att samarbeta över blockgränserna',  
 anser Carlsson. - 'Antingen gör man upp 
 med Sverigedemokraterna eller så gör 
 man upp med Socialdemokraterna', säger 
 han. 

----------

Sök er ej till Sverige!

av Kjell Håkansson

- Det har på nätet inom arabvärlden spridits uppgifter om att i Sverige får man eget hus, en blond flickvän och massor med pengar, vilket förmodligen orsakar besvikelse hos många migranter när de till sist hamnar i Sverige. Nu planerar Sverigedemokraterna att lansera en annonskampanj med motsatt budskap i syfte att avskräcka migranter från att välja Sverige som resmål. Jag föreslår att man återanvänder den här gamla affischen som Stockholms Stads Stadsbyggnadskontor lät sätta upp runt om i landet strax efter andra världskriget. Det enda man behöver göra är att byta ut ”Stockholm” mot ”Sverige”, multiplicera siffran 21000 med en lämplig faktor och översätta till arabiska!

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar