torsdag 22 oktober 2015

En död efter skolattack i Trollhättan

SVT Text-TV:

"En person, lärare, har avlidit efter en attack vid  grundskolan Kronan i stadsdelen Kronogården i Trollhättan. Den avlidne är ett av offren för attacken. En man, enligt uppgift maskerad, gick in på skolan beväpnad med ett svärd eller en kniv. Polisen tvingades öppna eld mot mannen. Enligt polisen skadades fyra elever, en vuxen och den misstänkte gärningsmannen vid attacken. Enligt NÄL-sjukhuset är den misstänkte gärningsmannen allvarligt skadad."

Refhttp://www.friatider.se/minst-en-d-d-vid-sv-rdattack-p-skola

Relaterat: Skolans osäkerhet kritiserad nyligen, ett ärende på kommunagendan  

Relaterat2: Åsikter om Trollhättan via Familjeliv's blogg

-----------------------

- Kronogården är stan's värsta invällarområde, ett nogo-zone stadsdel, ett av de äldsta blatteområdena i landet.

Först IKEA-morden* på två riktiga svenskar, utfört oprovocerat av en illegal eritrean, i Västerås. Nu en ensam svärd-/knivmördare, på en skola i Trollhättan. Skolan lär nästan uteslutande hysa icke-svenska elever. Kom ihåg att den staden är nedlusad med invällare, sedan herrans massa år, men även "tuffa svennar", i klammeri med polis och invandrare. En riktig sunkhåla, f ö (OT) har folket i den staden Sveriges i särklass fulaste dialekt, á la Roy o Roger i tv-serien Macken.

Edit: Ytterligare ett offer avlidet, skall ha varit den yngre av de två barnen. På Flashback spekuleras vilt som vanligt, en 21-årig svensk yngling, bosatt i Trollhättan, påstås via Fb-detektiverna vara gärningsman. Betr offren sägs den avlidne läraren vara av arabiskt ursprung, de två pojkarna somalier, även detta obekräftat via Fb. Lär snart bekräftas eller korrigeras, sen kommer en anstormning av politiska spekulationer förstås. PK-media lär ligga vässade till tänderna i startgroparna.

Edit2: Även gärningsmannen har avlidit på NÄL-sjukhuset av sina skottskador.
Pixlad bild på gärningsmannen, man kan se att det är densamme som är utsållad av Flashback-medlemmar, som vanligt är sajten suverän i dylika avseenden. Vänersborgs tingsrätt har hemligstämplat gärningsmannens identitet, men den är iaf röjd via nätet.
Ytterligare en bild, på den maskerade och svärdbärande gärningsmannen.

En mini-Breivik?

--------------------

* Jfr IKEA-morden - "Att mörda svenskar skulle få större uppmärksamhet. Det var därför Abraham Ukbagabir medvetet valde ut den 55-årige kvinnan och hennes son vid dådet på Ikea. ”De såg svenska ut”, säger han." Alltså ett s k rasistiskt mord, svart mördare väljer medvetet vita offer. Men den polletten trillade aldrig ned i Löfvens kringskurna tankesfär, tvärtom. Han och gammelmedia gjorde sitt bästa för att dämpa reaktionerna, inget personligt besök, nada under en dryg vecka. Offren blev avhumaniserade, avpersonifierade, nästintill anonyma i sammanhanget.
ref: http://vlt.se/ikeamorden/1.3213362-mordarens-val-av-offer-de-sag-svenska-ut-

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar