onsdag 30 september 2015

280.000 invandrare till Tyskland på en månad

Bara under september har närmare 280.000 invandrare från tredje världen tagit sig till Tyskland. Det meddelar Bayerns inrikesminister Joachim Herrmann, rapporterar AFP.

– Enligt aktuella siffror måste vi anta att mellan 270.000 och 280.000 flyktingar kom till Tyskland i september 2015, säger Joachim Herrmann enligt nyhetsbyrån.

Ministern konstaterar vidare att gränsen för hur många bostäder Tyskland kan tillhandahålla för invandrarna snabbt är på väg att nås.

Det är viktigt att omedelbart minska invandringstrycket på Tysklands gränser, säger han enligt AFP.

Sverige tar just nu i jämförelse emot över 1.000 asylsökare från tredje världen varje dag.

Källahttp://www.friatider.se/280000-invandrare-till-tyskland-p-en-m-nad

-----------------------------

Merkel, tidernas naivaste fruntimmer i ledning för Tyskland. Löfven, tidernas mest korkade 'feminist', i ledning för Sverige. Två nationer som genom dessa korkskallar frivilligt gräver sin egen grav, i konfrontation med sina respektive folk. Nu nalkas crescendo, statskollaps eller stängda gränser. Trots alla naiva 'välkommen' till den sämsta sortens utbölingar, araber och negrer förenade via dödskulten islam, en ociviliserad sekt och kvarleva sedan 600-talets ökenbarbari.

Den stora gåtan är varför Europa alls framkallade denna migration, som just nu spikrakt leder till såväl EU:s sammanbrott, som mycket stora kriser i mottagarländerna. Den ungerske (sic!) nobelpristagaren i litteratur och överlevaren från Auschwitz, Imre Kertesz, uttrycker den europeiska utsattheten för en muslimsk massinvandring så här drabbande, i sin senaste bok ”Den sista tillflykten”:
Det slutar alltid likadant: civilisationen når ett stadium av övermognad där den inte bara är ur stånd att försvara sig, utan där den inte ens vill det längre; där den på ett till synes obegripligt sätt dyrkar sina egna fiender. Till det kommer att allt det inte får sägas öppet. Varför? Frågan skulle inte bekymra mig om jag inte hade blivit en ”offentlig person”. Jag börjar förstå det tvång som den stora allmänna lögnen hämtar sin näring ur: Det är helt enkelt inte möjligt att kämpa emot detta tvång, för politikern därför att han förlorar sin popularitet, och för författaren av samma anledning: goda manér är lika med lögn och total självuppgivelse.
- See more at: http://www.exponerat.net/karl-olov-arnstberg-ingen-flyktingkris/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar