lördag 17 oktober 2015

”Så styr Socialdemokraterna media & opposition”


Granskning Sverige har gjort 100-tals sensationella avslöjanden om hur demokratin missköts i Sverige. Inget avslöjande har avslöjats av media – inte ens det om Fredrik Reinfeldt.


- När nyheten, om att fd moderatledaren Bo Lundgren beskyllt Fredrik Reinfeldt för att ha velat förstöra välfärden i Sverige, samt att Fredrik Reinfeldts egen pappa tycker att Sverige skall tillhöra de etniska svenskarna, tystades ned, bestämde sig Granskning Sverige för att följa upp hur nyhetsvärderingen går till i Sverige.

Sammanfattningsvis verkar det råda ett tillstånd av total censur. Alla är livrädda för socialdemokraternas brutala agendasättande. De som inte följer Socialdemokraternas vision om att blanda alla folk, i hopp om bli en respekterad ”moralisk stormakt” som får plats i FN.s säkerhetsråd, får räkna med att bli karaktärsmördad och misshandlad.

Ingen vågar sätta sig upp mot denna brutala regim, som genom alla år sett till att manövrera bort all opposition. Fredrik Reinfeldts pappa, Bruno Reinfeldt, konstaterar till slut att hans son gjorde om Moderaterna till ett arbetarparti och därmed anpassade sig efter socialdemokraternas agendasättande.

En agenda som är mer brutal än vad ens indianerna fick vara med om i USA.  För den klassiska devisen ”Indianerna stoppade inte invandringen – idag sitter de i reservat” är i en svensk kontext:

”Svenskarna stoppade inte invandringen – idag raderar socialdemokraterna ut de sista svenskreservaten”

Källahttp://www.exponerat.net/granskning-sverige-sa-styr-socialdemokraterna-media-opposition/

----------------------


- Sosseriet, en beklämmande makt- o betongklump i svensk politik. Saknar sen länge all legitimitet, det enda dom protesterar mot - med rätta - är sig själva, den 1 maj varje år. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar