fredag 23 oktober 2015

Trollhätte-effekterna

Det var ett hatbrott!” trumpetar nu den sosseinfekterade polisen ut i media. ”Han var noga med att välja offer”. Ok, men vad är poängen? Givetvis, hela PK-ångvälten skall ges underlag för groende ”högerextremism”, SD har ”skulden”, ”näthatet måste stoppas”, mm. Jag har full förståelse för att många människor, har starka aversioner mot invällarpolitiken, nästintill hatar den. Ty den som själv drabbats, t ex står i hopplöst lång bostadskö, inte har råd att laga sina tänder, ser invällare med gratistildelade märkeskläder och senaste iPhones, m fl skattefinansierade fördelar vs ”vanlig svensk”, har full rätt att bli urförbannad.

Tyvärr riktades agressionen mot invandrare denna gång, dom är inte målgrupp nr 1 i sammanhanget. Vilket däremot politikerna är. Om Löfven strukit med, i st f offren i Trollhätte-skolan, hade jag brytt mig mindre. Om en landsförrädare får stryka på foten, så kan man ytterst anse att våld kan vara befogat. Överhets-brott mot de egna medborgarna begås dagligen mot svenska folket, utan konsekvensrisk. Att en sån som Fredrik Reinfeldt får vandra fritt omkring i samhället ät ytterst stötande, den enda ursäkten skulle vara att han av läkare officiellt klassas som gravt psykiskt störd, och av den anledningen straffriförklaras.

Det finns fog för en balanserad debatt, men den har PK-härket försatt, där finns den vänsterbaserade mobbing, marginalisereing av icke-PK-krafter, som regeringen, gammelmedia och organisations-Sverige i samklang skapat. Undra på att det skapas våndor som kan leda till despertion, inkl hat, när ett land våldtas av den egna makteliten, som på parkett, bekvämt avstånd, åskådar effekterna som drabbar s k vanligt folk. Dvs svenskarna under utbyte, inom den omöjliga mångfaldshysterin, som frodas ohämmat.

Statminister Löfven - landets mest offentlige rasist:
http://www.6mannen.se/vi-och-dom/
http://vlt.se/ikeamorden/1.3213362-mordarens-val-av-offer-de-sag-svenska-ut-

Lite om Trollhättan och dess bekymmersamma historik

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar