fredag 30 oktober 2015

Människors olika värde

Vid två olika tillfällen i oktober, har två av de muslimska  offren för de bestialiska kniv-/värjmorden i Trollhättan, begravts. Sorgliga händelser i ett Sverige som varit förskonat från dylikt tidigare, sånt brukar man läsa om från händelser begångna i USA vanligen.

Hursomhelst, några detaljer värda att kommentera.

Först for statsminister Löfven i ilfart, samma dag som händelsen, med flyg till Trollhättan, och visade sitt deltagande. Sedan, vid båda begravningarna, har dessutom ministrar från s/mp-regeringen varit närvarande. Varför?

Inte brukar ministrar delta i privata begravningar, oavsett dödsanledning och medial uppmärksamhet. I s m de  sk IKEA-morden i Västerås, rasistiskt betingade, precis som de i Trollhättan, uppmärksammade inte ens klåparen Löfven händelsen öht. Ironiskt nog befann han sig i just Västerås (!) på därvarande SSU-kongress, men orkade/ville inte släpa sig till IKEA, för att visa dessa oskyldiga, mördade vita svenskar, sin aktning. Knivslaktade (likhet med Trollhättemorden) av en utvisningsbeslutad, rasistisk eritreansk asylbrottsling, nu dömd till livstids fängelse och permanent utvisning ur Sverige därefter.

Man kan konstatera att även i dödens karga ögonblick, så favoriseras icke-svenskar, framför offer av genuin svensk, ljushyad bakgrund. Utvecklingen sammanhänger, svenskhet och nationalism skall förföljas och hånas, i den Agenda 30-process som inleddes av landsförrädaren Reinfeldt, och fullföljs av 7Partiet, med en svetsarlärling, en imbecill, som statsminister i ett alltmer kollapsande Sverige. Ända in i döden.

Ett annat blogginlägg inom ämnesområdet:

"Apropå människors olika värde"

Granskning Sverige ringde upp statsministerns pressekreterare Anne Ekberg för att få svar på den obesvarade frågan varför Stefan Löfven hade så bråttom att åka till Trollhättan, men struntade i dubbelmordet på IKEA i Västerås. (YouTube).

Svaret blev: Statsministern gjorde den bedömningen. Så nu vet vi det.

Normalt funtade svenskar har dock svårt att förstå skillnaden.
Är inte alla människoliv lika mycket värda ?

Ljuger Löfven när han käbblar om alla människors lika värde?
Eller är människoliv bara brickor i ett hycklande politiskt spel ?
Korkas champagnen upp när en Sverigedemokrat mördas ? (Relaterat)


Källa: https://varjager.wordpress.com/2015/10/30/apropa-manniskors-olika-varde/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar