tisdag 13 oktober 2015

Vem skapade ISIS?

Vladimir Putin klargör:- Putin får inte mycket tid i svensk media, men här kan ni se ett intressant videoklipp angående Putins syn på IS. Svensk media är ju ryssfientlig och USA-vänlig. I nedanstående videoklipp svarar Putin på en amerikansk journalists fråga och klargör vem som skapade IS.
Putin talar bara rena fakta – här nedan är troligen något du aldrig sett eller hört innan av västs media. Det är Putin som svarar på frågor från en amerikansk journalist, angående IS, på Valdai International Discussion Club, i slutet av 2014.
Putin verkar, till skillnad från EU, NATO och Obama, ha omdöme, intelligens, argument och förutseende.
Källa: http://www.exponerat.net/intressant-videoklipp-dar-putin-klargor-vem-som-skapade-is/
Refhttp://petterssonsblogg.se/2015/10/14/vi-gora-sa-pa-svennejavlar-sen/

------------------------------

- Det finns en mångårig, USA-/Nato-allierad stat, norr om Syrien. Fundera på vem som köper den olja som ISIS-terroristerna stjäl? Ett land som länge spelat ett dubbelspel i området, men nu gått för långt och självskapat terrorutbredning, nu i sitt eget land. Och dragit igång ett eget krig igen, med den enda etnicitet, tillika tjugo procent av sin sin egen befolkning, som har stridande förmåga att ta fighten med ISIS' $-betalda legosoldater. Förutom Rysland givetvis, som dragit ned byxorna på krigshetsaren Uncle Sam, den egenutnämnda världspolisen och orosstiftare No #1 i världen.

Svinhugg går igen, om man vill spela sunni-sultan, och drömma om Osmanska riket v2.0.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar