tisdag 2 juni 2015

Arbetsförmedlare erbjuder falska folkbokföringsadresser

Korruption och bidragsbedrägerier äter sig allt djupare in i samhällskroppen i spåren av massinvandringen.

En anställd på Arbetsförmedlingen i Jönköpings län riskerar jobbet sedan han låtit flera personer utan egen bostad skriva sig på hans privata adress, uppger P4 Jönköping. De ska inte ha bott hos mannen men däremot varit där och hämtat sin post.

Poängen med upplägget har varit att undvika att de kamrater personerna egentligen bott hos inte ska mista försörjningsstöd.

Arbetsgivaren har anmält agerandet till personalansvarsnämnden och förklarat att man tappat förtroende för mannen i hans roll. Själv uppger han sig ångra vad han gjort och att han bara velat vara hjälpsam. (TT/SvD).

Relaterat:
- Etableringslotsar tillhandahåller falska folkbokföringsadresser
- 50 osynliga hyresgäster i en liten etta
- Köper svarta adresser för att kringgå systemet

Källahttps://varjager.wordpress.com/2015/06/02/arbetsformedlare-erbjuder-falska-folkbokforingsadresser/


- Känt sedan många år. Jag talade med en Muteborgspolis, som var på 'lyset' på en privat semester, han kände flera exempel, ett i Biskopsgården med 27 mantalsskrivna blattedrägg. i en etta på 25 kvm. Men polisen gör inte ett dyft, rädda att bli stämplade som 'rasister'. Det sägs att man får det man förtjänar, och det kan möjligen stämma, om man har i åminnelse att 87% svenska korkskallar röstade på sjuklöverpartier i senaste riksdagsvalet 2014.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar