torsdag 25 juni 2015

Ju mindre invandring – desto nöjdare invånare

SVT- Sörmlandsnytt berättar ikväll att invånarna i Trosa kommun är minst bidragsberoende i hela Sörmland.

Senare i nyhetsinslaget sägs det att Trosa-borna dessutom är mest nöjda med livet i sin kommun, enl. SCB:s medborgarundersökning. Bara Danderydsborna är nöjdare.

Gemensamt för Danderyd och Trosa är att de är borgerligt styrda kommuner med liten eller ingen invandring från exotiska länder. (se Sörmlandsnytt)

Talet om att invandringen berikar och t o m är nödvändig för samhällets överlevnad är direkt lögnaktig.(Se SVT och TV4 igår kväll).

Malmö vore isf landets rikaste kommun, med landets nöjdaste invånare.

Verkligheten är att varken Malmö eller Södertälje kvalat in i SCB:s medborgarundersökning. ”Forskaren” som åberopas i inslagen, Jesper Strömbäck, saknar verkliga insikter i ämnet. Han är professor i journalistik och medie- och kommunikationsvetenskap med inriktning mot politisk kommunikation. (Wikipedia).

Jesper Strömbäck är med andra ord en politisk propagandist, vår tids Göbbel, inte någon objektiv sanningssökande forskare. Han har till råga på allt i dagarna belönats med en proffessur vid JMG för sin kamp mot sanningen.(Medievärlden).

Källa: https://varjager.wordpress.com/2015/06/25/ju-mindre-invandring-desto-nojdare-invanare/
Refhttp://www.friatider.se/nya-rekordsiffror-f-r-ensamkommande

------------------------------------


- Givetvis, svensken har aldrig velat beblanda sig med invällare, inte ens med de skötsamma som kom hit efter WW2, t ex ungrare, finnar, som regel duktiga yrkesinvandrare. Men de förblev i marginalen, i motsvarigheten till det som idag kallas 'utanförskapsområden'. Men utan de kriminella egenskaper som massor av dagens odugliga, kriminella bidragsinvällare. Oftast med islam som No #1 i sin primitiva föreställningsvärld, därför ointegrerbara helt enkelt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar