torsdag 11 juni 2015

7-KLÖVERN INTET NYTT

- Lyssnade på partiledardebatten på radion idag. Inte mycket nytt under solen. Det Stefan Löfven ägnade sig åt på sin replik på Jimmie Åkesson var väldigt simpelt i mina ögon. Ett fatalt misstag enligt min åsikt. Men samtidigt är det ett utslag av den inkompetens som råder inom socialdemokraterna och att de inte har en aning om hur de skall komma åt Sverigedemokraterna.

Att Åsa Romson vägrade ta Jimmie Åkesson i hand efter deras replikskifte nämnde inte den som kommenterade debatten i radio. Ännu ett grovt misstag av det ”goda folket” och mobbarna i Sveriges riksdag.

Ivar Arpi skriver idag i SvD något väldigt bra.

Försök förklara svensk politik för någon som kommer från ett normalt land. Regeringen styr nu med Alliansens budget. Men Alliansen tänker inte rösta på sin egen budget nästa gång eftersom regeringen plus vänsterpartiet är större än vad de är. Ingen av dem har majoritet. I stället ägnar sig Alliansen åt att göra så kallade tillkännagivanden i riksdagen som inte är bindande för regeringen. I dessa tillkännagivanden samarbetar Alliansen med Sverigedemokraterna, men samtidigt har man alltså slutit en överenskommelse med regeringen för att helt utestänga SD från inflytande. Helt logiskt och inte alls rörigt, eller hur?

Läs gärna hela artikeln. För bara mindre än ett år sedan hade en sådan artikel varit fullständigt omöjlig i SvD eller någon annan av de ledande tidningarna. Den som läser artikeln kan knappast komma till någon annan slutsats än att Sverigedemokraterna är det enda oppositionspartiet.

Jag är i varje fall fullständigt övertygad om att Sverigedemokraterna kommer att fortsätta i väljaropinionen efter denna partiledardebatt. Alltfler vittnesmål tyder på att svenska folket är på väg att överge 7-klövern.

Källahttp://thoralf.bloggplatsen.se/2015/06/10/11117629-7-klovern-intet-nytt/

--------------------------------------

- Svetsarpapegojan Löfven som regeringschef är en veritabel katastrof. Yra om 'nazism, heil'... mm vittnar om total desperation, nu duger inte ens 'fascism' (vilket var en italiensk -ism, skapad ur fackföreningsbaserade, och korporativistiska skäl!) som smädelsord. Att skämmas för denne person räcker inte, det finns inga ord för att beskriva pajasens beteende. Det verkar som *öfven, den bakre kroppsdelen, är hans signum i debatten. Och i de glesnande supporterskarorna har de stofilpensionärer, som är grundtrupp förutom bidragsinvällare, dragit sin sossekeps långt ner över öronen. Ett hjärntvättat pack, utan egen tankeförmåga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar