fredag 12 juni 2015

Miljöpartiets totala svek i övervakningsfrågorna

Miljöpartiet går till kongress.

- Det enda i handlingarna som är i närheten av att beröra övervakningsfrågorna är en motion om att ge NSA-whistleblowern Edward Snowden asyl. Vilket i och för sig är en bra sak. (Partistyrelsen föreslår dock kongressen att anse motionen "besvarad". Vilket är ungefär samma sak som ett milt avslag.)

Men i övrigt råder kompakt tystnad. Inte ett ord om FRA. Inte ett pip om datalagringen. Inga motioner och absolut inga propositioner.

Detta är priset MP betalar för att sitta i regering: Alla sitter ner i båten. Inte ens partiets medlemmar visar längre något intresse för övervakningsfrågorna.

 Och i regeringsställning står MP bakom (S). FRA:s verksamhet fortsätter och breddas. Lagringen av data om alla svenskars alla telefonsamtal, SMS, e-postmeddelanden, nätuppkopplingar och mobilpositioner kommer att fortsätta. Samarbetet med amerikanska NSA och brittiska GCHQ fortsätter.

Så lät det inte i valrörelsen. Men detta är vad vi har fått. Den politiska lögnen är fullbordad. Vilket är precis vad man hade kunnat frukta.

Miljöpartiet har släppt övervakningsfrågorna. Helt. De ställer sig därmed på samma sida som de flesta andra partier – som anser att medborgarna är undersåtar som ständigt måste kontrolleras.

Detta är inget annat än ett svek.

Källa: http://henrikalexandersson.blogspot.se/2015/06/miljopartiets-totala-svek-i.html
Refhttp://www.pvv.nl/index.php/36-fj-related/geert-wilders/8411-speech-geert-wilders-bornholm-danmark-june-13-2015.html

---------------------------------------

- Och gammelmediajournalisterna jublar samfällt. MP är deras absoluta favoritparti inom den yttersta vänsterns alternativ. Hur kan denna sörja av publicistiska lögnhalsar tro att vi skall köpa deras alster, papperstidningen? Kamikaze-beteende, egenframkallat yrkes-självmord. SVT, statens propagandatelevision, sänder från kongressen. Bara att hoppas att så många som möjligt ser på eländet, bättre PR för Sverigedemokraterna står knappast att finna. Tack för hjälpen, röd-grön sörja får duga några dagar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar