söndag 7 juni 2015

Ska svenskar be invandrarna om ursäkt?

En mängd personer med invandarbakgrund träder nu fram med sitt hat mot Sverige. Visst har landet givit dem allt, inte minst frihet. Men Sverige ska be invandrarna om ursäkt för att svenskar inte ger mer rättigheter och förmåner till invandrarna.

Senaste exemplet är Aftonbladets socialdemokratiske krönikör som kom till Sverige 1989 från Syrien: Sverige ska be om ursäkt för att asylprocessen tog tid. Hon anser sig inte alls behöva visa tacksamhet för att hon och familjen fått en fristad från krig och förföljelse.

En enda politiker har vågat reagera, vice talman Tobias Billström. DN rapportera i Visa lite tacksamhet. I Göteborgs-Posten har Adam Cwejman kommenterat, "Nej, Sverige ska inte bocka, buga och be om ursäkt".

För mig är invandrarnas Sverige-hat ett uttryck för att de fått en grotesk bild av vad Sverige är. Allt tal om rättigheter och bidrag har gjort många till socialstatens klienter. De anser sig ha rätt att bli serverade allt de önskar. När man inte får allt det man pekar på blir man arg och ser sig som offer. Det är alltid någon annans fel. Det är alltid andra som ska be dem om ursäkt. Själv har de inget ansvar.

Socialdemokraterna fortsätter förvrida sambanden i samhället. Aftonbladets redaktör Karin Pettersson kommenterar Billströms inlägg med: “Jämlikar kräver inte tacksamhet av varandra”. Vad är detta för trams?

Jag är inte sällan tacksam mot mina “jämlikar” när de hjälper mig med något i vardagen. Tacksamhet är en förutsättning för att det civila samhället ska fungera. Ja, för att vi alls ska ha någon tillit och förtroende för det omgivande samhället. Utan tacksamhet och ömsesidiga insatser för medmänniskor faller vi ner i stenhård anarki där man tar vad man kommer över och skiter i omgivningen.

Socialdemokratern har lurat på invandrare en falsk bild där man bara har att kräva sin rätt. Så är det inte. Man har också uppenbara skyldigheter i detta land: att försörja sig själv, att inte ligga andra till last, att ställa upp på omgivningen (om den visar tacksamhet, annars saknas skäl att lyfta ett finger). Först när man gjort sin plikt kan man kräva sin rätt, som Socialdemokraterna sa innan man tog till sig den värdenihilismen som nu bryter sönder den tilltro till samhället som länge gjort de skandinaviska länderna unika i världen.

Källahttp://erixon.com/blogg/2015/06/ska-svenskar-be-invandrarna-om-ursakt/

------------------


-Invälleriet i sig är katastrofalt nog, men när dessa välgödda amöbor kräver ursäkter för "kränkthet" då går alla propparna. Om jag kunde få ett frislag på denna träskpadda, som ondgör sig i Aftonbladet, så skulle jag gladeligen dra en stenhård rak höger i nyllet på detta parasitfruntimmer, oaktat hennes kön.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar