fredag 26 juni 2015

"Muslimer är inga flyktingar, utan gärningsmän"

“Muslime sind keine Flüchtlinge sondern Täter”

 

Akif Pirincci. En af mine yndlingstyskere, en tyrker. En polsk jøde, Henryk Broder, eller en egypter, Hamed Abdel Samad. Han mener grundlæggende, at Europa skal give asyl til ofre for islam, ikke til gerningsmændene, muslimer. Muslimer der er ofre for islam, må søge asyl i den muslimske verden. Islam må inddæmmes. Ideen at tage den til Europa for at moderere den, er russisk roulette. Det er ingen spådom, der er allerede en erfaring. Det sagde jeg. “Es ist deren scheiss Religion.” Det sagde han. Hvis man har appetit på et langt interview, er der Auf eine Zigarre mit Akif Prinicci (ikke tekstet). Han har også arbejdet på et bryggeri. Enhver der forstår tysk, kan slippe helt for at kede sig i over en time.

Han har jo ret: En frækhed uden lige
Schengen-aftalen består i sin grundsubstans kun af to elementer, hvor det ene er indlysende afhængigt af det andet. Nationalstaterne indvilger i at nedlægge egen grænsekontrol, og til gengæld forpligter EU sig til sikre Europas (Schengen-landenes) ydre grænser. Det sidste er aldrig sket. Her små 15 år efter aftalens ikrafttræden står det lysende klart, at EU hverken kan eller vil overholde sin del af aftalen. Derfor er det faktisk en frækhed uden sidestykke, at EU insisterer på, at vi skal overholde vores del.
Hertil kommer, at Dublin-konventionen, som tilsiger, at en asylansøger skal have sin sag behandlet i det første land, han kommer til, i praksis er sat helt ud af kraft. Det samlede billede er et totalt kaos.

Källa: http://snaphanen.dk/2015/06/26/muslime-sind-keine-fluchtlinge-sondern-tater/
Ref: http://avpixlat.info/2015/06/26/expert-bekraftar-radikal-islam-tar-over-moskeer-och-foreningar/

----------------------------------


- EU-politikerna arbetar energiskt på att utplåna Europa's kulturstater och dess vita befolkning. Arabländerna tar inte emot en enda flykting, vad avser de stenrika sandökendiktaturerna som SaudiArabien, Qatar m fl, som dessutom stöttar islamiseringen av väst, med sina moskébyggen etc. Tunisien har efter gårdagens terrorattentat beslutat stänga ner 80 moskéer, som står utanför statlig kontroll. Ett naturligt och rätt steg, men givetvis inget som EU-pajaseriet kommer att ta efter, trots att både Frankrike och Danmark upplevt grymma terrodåd. Sverige skall vi inte ens nämna i sammanhanget, landet som plockat in tre islamister i nuvarande regering, säger allt. Plus Mona Muslim, babbelkärringen som skall "bekämpa terrorism", med belöningar som metod. Nästan så man väntar på ett rejält attentat i Absurdistan, kanske enda möjligheten att dårskapen lyfts fram och en tillnyktring tar vid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar