lördag 20 juni 2015

DN till partierna: "sluta blunda om invandring"

Nu skriver också DN:s ledarsida, med anledning av danska folketingsvalet i torsdags, om det som allt färre med god min kan blunda för:

- Det enda sättet är att lösa de problem som väljarna upplever och som de främlingsfientliga partierna oförtrutet angriper. Då finns, rent krasst, bara två alternativ: Begränsa flyktingmottagandet [eller] gör allvar av det ständiga pratet, oavsett regeringsfärg, om en fungerande integration. Det senare kräver att trösklarna sänks till arbetsmarknaden – ­ ja, det betyder bland annat lägre ingångslöner ­– och ett generellt bättre företagsklimat.

Om riksdagspartierna också kunde erkänna dessa odiskutabla faktum skulle vi komma problemlösningen ett steg närmare.

Källa: http://erixon.com/blogg/2015/06/dn-till-partierna-sluta-blunda-om-invandring/

-------------------------------


- Det dyker allt oftare upp korn av insikt i gammelmedia, men stenen är trots det långtifrån tillräckligt blöt för att 7Partiet skall inse tillståndet, svälja den bittra kalken, och förstå att deras enda långsiktiga egen-överlevnad är att sätta stopp för massinvandringen, enligt SD:s recept, dvs en nivå som är i paritet med övriga nordiska länder, sannolikt lägre. Eftersom så mycket större skada drabbat Sverige i varje annan jämförelse. Allt tal om "bättre integration" är rena nyset, det finns inte en chans att vare sig skapa jobb eller bostäder, till horderna av mer eller mindre värdelösa Mena-iter. Ej heller finns några recept för att få stopp på våldet och kriminaliteten i utanförskapsområdena, dessa invällarghetton som polisen knappt ens vågar sig in i. Där djungelns lag  råder, och som riktiga svenskar vänt ryggen åt för länge sen.

Svenskarna väljer att flytta från eller undvika att bo i bostadsområden där en viss mängd av befolkningen är utomeuropeisk. Det visar resultatet av en doktorsavhandling. Man vill helt enkelt inte umgås med invällare, absolut inte "integreras", vad man nu lägger in i det nyspråksordet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar