torsdag 25 juni 2015

Varför ständigt denna Mona Sahlin?

Ständigt dyker hon upp i TV-rutan. Allt ska hon uttala sig om. Alla debatter ska hon medverka i. Och hon pratar och pratar och pratar. På sitt speciella sätt med långsam stockholmska – som om hon talade till små barn. Så som man talar i radions ”Nyheter på enklare svenska”. Men hon säger sällan något. Hon får frågor om aktuellt ämne – och pratar och pratar, men det hela slutar som regel med att hon skäller Sverigedemokraterna för att vara rasister och ansvariga för det problem som diskuteras – oavsett vilket.
 
- Jag är innerligt trött på att höra hennes naiva floskler. Med vilken rätt ska hon uppfostra svenska folket. En stor del av detta folk har bättre utbildning än hon, är äldre än hon, har mer erfarenhet och har levt ett ärligare och mindre fifflande liv än hon. Vad kan denna politikerbroiler lära vuxna, erfarna människor? Som tvingas betala dyr TV-licens för att matas med hennes eviga, omogna plattityder.

Hon var på sin tid Sveriges yngsta riksdagsledamot. Men också en av riksdagens värsta skolkare. Hon har ingen egentlig utbildning – men framträder som den överlägsne experten på det mesta. En pratpolitiker av värsta slag. På fråga kunde Fredrik Reinfeldt inte påminna sig något hon gjort som statsråd under tio år. Göran Persson ansåg att ” hennes styrka är inte tänkandet”.

Hon har misslyckats som minister, partiordförande, företagare, internationell politiker – men liksom dockan med blyfot står hon snart åter där med nya välavlönade uppdrag. Nu som ”nationell samordnare mot våldsbejakande extremism”. Våldsspiralen i det svenska samhället tyder inte på att hennes insatser förbättrar situationen. Hon ser ju oförbätterligt fler nazister än islamister.

Skandalerna har duggat tätt. Svartbetald dagmamma, obetald TV-avgift, obesiktigad och oförsäkrad bil, 53.000 kronor i privata uttag med statens kontokort, semester med assistent och två livvakter för skattebetalarnas pengar, 98 obetalda parkeringsböter, obetald restskatt på 30.000, privata taxiresor med statens kontokort, fixad praktik för dottern på ambassaden i Washington… Till slut fick hon ju avgå som partiordförande.

Men hon sitter i Systembolagets styrelse. Men även här skolkar hon från de flesta styrelsemöten. Men hon får 100.000 om året i arvode! Hon sitter också i styrelsen för Expo – enligt Jan Guillou rena underrättelsetjänsten för vänstern. Hur ofta hon deltar i deras möten vet jag inte, men hon har i kraft av politisk maktposition sett till att de fått stora bidrag av skattepengar.

Så blev hon småföretagare  – startade Mona Sahlin AB med sig själv som anställd. Omsatte första året 1,5 miljoner – men tog ut det mesta som lön – 1.160.793 kr plus firmabil! Förlust för bolaget på 50.000 kr. Andra året låg verksamheten i stort sett nere – omsättning 94.000 – lön 91.000. Bolagets förlust 150.000.

Likvidation för att undvika konkurs. Men då var Mona Sahlin biträdande näringsminister med ansvar för småföretagande!! Hon hade ju enligt Socialdemokraternas ledning erfarenhet av detta område! Vilket hån mot landets kämpande småföretagare!

Denna folkuppfostrare och av okända makter utsedda talesperson för det rätta och goda har inte mycket till övers för fäderneslandet. ”Jag hatar allt genuint, typiskt svenskt” säger hon. ”Svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tillbaka” fortsätter hon sin utskåpning av svenska folket. ”Det behövs fler moskéer i Sverige” är ett annat uttalande som befäster hennes islamvänliga och allt annat än Sverigevänliga inställning.

Nästa gång hon dyker upp i SVT för att prata strunt slutar jag, liksom hon, att fortsättningsvis betala TV-avgiften.

Rolf Malm

Källa: http://avpixlat.info/2015/06/24/varfor-standigt-denna-mona-sahlin/
Refhttps://affes.wordpress.com/category/satir/

-----------------------


- Tja, Reinfeldt valde henne som "nationell samordnare mot våldsbejakande extremism". En katastrofal vurpa, som hybriden gjorde i slutet av sin psykopatiska kollaps som statsminister. Men tragikomiken fortsätter. Mongot, efterträdaren till Reinfeldt, (S)tefan Löfvén, lutar sig mot hobbyhistorikern och flipout-galningen, "fascist-experten", Heinrich Arnstadt, vad gäller politisk klassificering av icke-PK-istiska partier och dito motståndare.

Parodin Sverige, förlåt... Absurdistan, utvecklas konsekvent, oakttat statsminister-idioter,  i utförslöpan mot u-landsstatus och nationskollaps.

------------------------

Äntligen har olyckan Sahlin avgått (igen), på egen begäran, från sitt misslyckade regeringsuppdrag. Ett fiffel igen, en länk i sköljvattnet efter Toblerfånes sista (?) generalfiasko inom svensk offentlighet.

http://www.svt.se/nyheter/inrikes/sahlins-tidigare-livvakt-hade-inga-sakerhetsuppdrag-pa-pappret

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar